Illustration: Lars Gitz Architects

Advokat vil bygge over 800 boliger i Nordsjælland

I et naturområde i Storebjerg i Hundested, der i dag er kendt som Magasingrunden eller Magasinskoven, skal der i fremtiden bygges 839 boliger, hvis det står til ejeren af grunden, advokat Gregers Rolighed Lauridsen.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Gregers Rolighed Lauridsen har fremsendt sit projektforslag til Halsnæs Kommune, hvor han ønsker at bygge ungdoms-, single-, familie- og seniorboliger i én og to etager.

– Det er i princippet en hel by, og det synes vi, at området egner sig til, siger Gregers Rolighed Lauridsen til Frederiksborg Amts Avis.

Advokaten har siden 2006 ejet det store naturområde gennem selskabet Storebjerg. Boligprojektet tegnet af Lars Gitz Architects er på 143.637 kvm, hvoraf cirka 57.500 kvm ønskes bebygget.

Fra 1934 til 2006 var Storebjerg ejet af Magasin og blev brugt til sommerlejr og udlejning af sommerhuse til Magasins ansatte. Siden har det været ejet af Storebjerg I/S – først af flere partnere og senere af Gregers Rolighed Lauridsen alene.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Kristian Axel Nielsen har ramt et åbent vindue