Partner og erhvervsmægler Martin Lind Bachmann, Nordicals Esbjerg. Foto: Nordicals/presse

31-årigt talent bliver partner i Nordicals

Erhvervsmægler Martin Lind Bachmann er indtrådt som partner i Nordicals Esbjerg, der er byens største erhvervsmæglervirksomhed.

31-årige Martin Lind Bachmann har som led i et generationsskifte købt 63-årige Kim Damsgaards ejerandel af Nordicals Esbjerg. Kim Damsgaard fortsætter som erhvervsmægler.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at være blevet partner. Det er noget, jeg som mægler har arbejdet målrettet mod i nogle år. Jeg ser frem til at blive udfordret på nye opgaver som strategi, ledelse og beslutningstagning, siger Martin Lind Bachmann i en meddelelse.

Martin Bachmann, der har arbejdet for Nordicals Esbjerg siden marts 2020, har imponeret så meget, at de to partnere Kim Damsgaard og René Madsen var klar til at lade ham træde ind som partner den 1. januar.

– Allerede da jeg startede i Nordicals, lavede vi en plan for min udvikling og karriere. Der skulle være perspektiv i det, og det så René Madsen og Kim Damsgaard positivt på. Samarbejdet er jo så forløbet så godt, at jeg allerede kunne træde ind som partner her i starten af det nye år, forklarer Martin Lind Bachmann, der nu ejer Nordicals Esbjerg I/S ligeligt med René Madsen.

Martin Lind Bachmann kom til Nordicals fra en stilling som ejendomsmægler i Home i Esbjerg. I 2018 var han den bedst sælgende Home-mægler på landsplan.

Nordicals søger talenter
Adm. direktør og partner i Nordicals-kæden, Erik Andresen, fortæller, at Nordicals aktivt søger unge talenter.

– Nordicals spejder altid efter unge talenter, og Martin Lind Bachmann er et kanon eksempel. Han har både talent, er ambitiøs og nysgerrig på at udvikle Nordicals Esbjerg i partnerskab med René Madsen, der har mange års erfaring og fornyeligt er uddannet diplom valuar. De udgør derfor et stærkt team, som kan fortsætte Nordicals Esbjergs imponerende udvikling, siger Erik Andresen i en meddelelse.

Læs også Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder