Estate Media –

Nyheder – Danmark

Bæredygtighedschef Henriette Menå Grud, Casa. Foto: Casa/presse

Casa finder bæredygtighedschef i Sweco

Bliver en del af holdet på det rigtige tidspunkt, lyder det fra entreprenøren

Som led i Casas bæredygtighedsstrategi har udviklings- og entreprenørkoncernen ansat Henriette Menå Grud som ny bæredygtighedschef. Henriette Menå Grud, som netop er tiltrådt, kommer fra en stilling i den rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed Sweco, hvor hun har arbejdet med bæredygtigt byggeri, blandt andet som DGNB-auditor.

– Henriette Menå Grud bliver en del af holdet på det helt rigtige tidspunkt. Grundstenene er lagt, og vi er klar til at bygge videre på det bæredygtige CASA. Vi har en ambition om, at 95 procent af alle vores byggerier skal være bæredygtighedscertificerede i 2023, og for at nå det mål har vi brug for kompetente mennesker som Henriette ved roret, siger COO Michael Storgaard, Casa, i en kommentar.

I slutningen af 2019 lancerede Casa sin 2023-strategi. Et af de bærende elementer er bæredygtigt byggeri, som virksomheden har en ambition om at være førende indenfor. På få år er antallet af certificerede projekter mangedoblet, og upcycling, DGNB og affaldshåndtering er blevet dagligdags begreber. Nu, et år efter strategiens start, er Henriette Menå Grud tiltrådt som bæredygtighedschef. Hun får ansvaret for at sikre at strategien implementeres i hele forretningen og at fungere som intern auditor på udvalgte projekter.

Fokus på bæredygtighedscertificeringer
Henriette Menå Grud har en kandidat fra DTU og er uddannet DGNB-auditor. I mere end 10 år har hun arbejdet med energioptimering og bæredygtighed både som rådgiver og auditor. Hun har senest arbejdet som DGNB-konsulent i Sweco og underviser desuden på DGNB-konsulentuddannelsen.

– Casa har store ambitioner på bæredygtighedsområdet, men jeg mærker en gejst og drivkraft blandt mine nye kolleger, der overbeviser mig om, at vi nok skal komme i mål, siger Henriette Menå Grud.

Hun har arbejdet med bæredygtighedscertificeringer siden 2016 og har blandt andet været med i pilotfasen for DGNB-manualen for kontorejendomme i drift og været med til at certificere Danmarks første DGNB-certificerede daginstitution.

Henriette Menå Grud har tidligere været ansat i Alectia, BK Consult, Deloitte og altså senest Sweco.

( Besøgt 203 gange, 1 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Karen Mosbech: Jeg har behov for et nyt kapitel med mere fleksibilitet

Pluss, Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Kaare Dybvad bliver indenrigs- og boligminister: – Jeg er stolt

Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Coop køber Peter Zobel-ejendomme for trecifret millionbeløb i Nordsjælland

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 20. januar 2021

Pensionskasser satser mere og mere på ejendomme – runder 200 milliarder kr.

Investering / torsdag 21. januar 2021

Investorgruppe køber op til stort boligprojekt i Københavns Sydhavn

Pluss, Investering, København, Transaktioner / onsdag 20. januar 2021

42 procent forventer lavere priser på detailejendomme

Investering / torsdag 21. januar 2021

Kommende konferencer

Tirsdag den 26. januar kl. 10:00

WEBINAR Joint venture og strategiske partnerskaber

– fælles udvikling af ejendomme og værdier

Tirsdag den 2. marts kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge 2021

- fra købstad til knudepunktEstate Podcast

Seneste nyheder