Petter Stordalen. Foto: Presse

Petter Stordalen erklærer sit første hotel konkurs

Coronakrisen har nu ført til, at den norske hotelinvestor Petter Stordalen har erklæret sit allerførste hotel konkurs.

Det bekræfter koncernchef i Petter Stordales hotelkoncern Nordic Choice Hotels over for Stavanger Aftenblad, skriver E24.

– Jeg kan bekræfte, at vi har begæret Comfort Hotel Stavanger konkurs. Vi har kæmpet et stykke tid, og det er det ganske enkelt ikke længere forsvarligt at drive hotellet videre, siger Torgeir Silseth til Stavanger Aftenblad.

Nordic Choice Hotels har omkring 200 hoteller i hele Norden, og hotellet i Stavanger er det første, der er gået konkurs i koncernens historie.

Fem hoteller i Danmark
I Danmark står Petter Stordalen bag Villa Copenhagen ved Københavns Hovedbanegård, Comfort Hotel Copenhagen Airport, Clarion Hotel Copenhagen Airport, Comfort Hotel Vesterbro og Skt. Petri.

–  Ja, jeg er bekymret for den store kapacitet, der kommer på markedet, så vi har ikke mere på vej lige nu, sagde Petter Stordalen, da han i november 2019 på Estate Medias hotelkonference Hotcop fortalte om sine tanker om det danske marked.

Læs mere i Petter Stordalen: Denne gang lykkes det

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder