Peter Norvig. Foto: Arkivfoto

Peter Norvig og hustru anholdt og sigtet for millionsvindel

Peter Norvig og hans hustru Hanne Nørrisgaard er ifølge Ejendomswatch’ oplysninger blevet anholdt og sigtet for svindel med Covid-19-lønkompensation.

Estate Media har forgæves forsøgt at få bekræftet oplysningerne af ægteparret.

Onsdag skrev Københavns Politi følgende på Twitter:

– Vi har i dag anholdt og sigtet en mand og en kvinde for at have svindlet med Covid-19-lønkompensation for over 2.600.000 kr. i to virksomheder. Beløbet var fordelt på fem ansøgninger til Erhvervsstyrelsen.

Københavns Politi ønsker på grund af personbeskyttelse ikke at oplyse, om manden og kvinden er Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard.

Peter Norvig har afvist svindel
Ifølge Ejendomswatch’ ubekræftede oplysninger er Peter Norvig og Hanne Nørrisgaards mulige svindel foregået gennem to selskaber – henholdsvis ejendomsformidlingsvirksomheden B2B Property, som Peter Norvig driver, samt Loving Rooms, der er en møbelforretning drevet af Hanne Nørrisgaard.

I december 2020 afviste Peter Norvig svindel med lønkompensation.

– Der er ikke noget som helst coronasvindel i det her. Der er søgt om tilskud til de rigtige medarbejdere, og vi har dokumenteret det hele overfor Erhvervsstyrelsen. Så det tager vi stille og roligt, sagde han til Ejendomswatch.

Frakendt sin titel som ejendomsmægler
Peter Norvigs tidligere virksomheder har før fået bøder for mere end 750.000 kr., blandt andet for ikke at tilbagebetale depositum til købere, hvor handlen ikke var gået igennem. Af de årsager blev Peter Norvig i 2018 frakendt sin titel som ejendomsmægler.

Peter Norvig blev allerede i 2013 ekskluderet fra Dansk Ejendomsmæglerforening, da han havde problemer med at tilbagebetale penge til sine kunder.

Læs mere i Peter Norvig frataget retten til at kalde sig ejendomsmægler

Læs også DE: Nu skal der sættes en endelig stopper for Peter Norvigs hærgen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje