Direktør Ole Hækkerup, Dansk Ejendomsmæglerforening. Foto: Presse

DE: Nu skal der sættes en endelig stopper for Peter Norvigs hærgen

Dansk Ejendomsmæglerforening, DE, reagerer på, at Københavns Politi onsdag har anholdt og sigtet en mand og en kvinde for at have svindlet med Covid-19-lønkompensation for over 2,6 millioner kr., hvor beløbet var fordelt på fem ansøgninger til Erhvervsstyrelsen.

Ejendomswatch erfarer, at det drejer sig om Peter Norvig og hans hustru Hanne Nørrisgaard. Estate Media har forgæves forsøgt at få bekræftet oplysningen af Peter Norvig og politiet.

Læs mere i Peter Norvig og hustru anholdt og sigtet for millionsvindel

Ikke første gang
Dansk Ejendomsmæglerforening hæfter sig ved, at det ikke er første gang, at Peter Norvig er involveret i ulovligheder. Hans tidligere virksomheder har fået bøder for mere end 750.000 kr., blandt andet for ikke at tilbagebetale depositum til købere, hvor handlen ikke var gået igennem. Derfor blev Peter Norvig i 2018 frakendt sin titel som ejendomsmægler.

Dansk Ejendomsmæglerforening tager stærk afstand fra mulig svindel med lønkompensation og Peter Norvigs øvrige sager, dog afventer mæglerforeningen den endelige afgørelse i sagen.

– Hvis det viser sig at være rigtigt, så er det enormt skadeligt for branchen i sin helhed. Det er ikke første gang, at Peter Norvigs ageren har skadet forbrugere. På den baggrund er vi også nødt til at tydeliggøre overfor offentligheden, at vi ikke længere ser Peter Norvig og hans forretningsmetoder som en del af en ansvarlig ejendomsbranche.

– Vi håber, at denne sag vil sætte en endelig stopper for Peter Norvigs hærgen, siger direktør Ole Hækkerup, Dansk Ejendomsmæglerforening, i en meddelelse.

Ekskluderet fra Dansk Ejendomsmæglerforening
Ejendomsmægler er en beskyttet titel, som man skal uddannes til, og hvor der er høje etiske standarder for arbejdet. Hvis man ikke lever op til kravene, kan man ganske enkelt ikke arbejde med formidling af ejendomme. Det mente Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere ikke, at Peter Norvig kunne i 2018, hvorfor han blev frakendt sin titel som ejendomsmægler.

Peter Norvig blev allerede i 2013 ekskluderet fra Dansk Ejendomsmæglerforening, da han havde problemer med at tilbagebetale penge til sine kunder.

Læs mere i Peter Norvig frataget retten til at kalde sig ejendomsmægler

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder