Amagerbankens tidligere hovedsæde på Amagerbrogade bliver til ungdomsboliger. Foto: Presse

Amagerbankens gamle hovedsæde bliver til ungdomsboliger

Nu skrives et helt nyt kapitel til Amagerbankens gamle hovedsæde på Uplandsgade 2-4 på Amager. Danica Pension er nemlig ved at bygge 81 lejelejligheder på adressen.

– I de nye 1- og 2-værelses ungdomsboliger på 39-52 kvm har vi især lagt vægt på at skabe lyse, velindrettede lejligheder, så pladsen udnyttes optimalt, oplyser ejendomschef Casper Torkdahl, Danica Pension.

Boligerne udlejes gennem EDC Projekt Poul Erik Bech og står klar til indflytning i april.

Der er kommet en del lejeboligprojekter i København det seneste år, men efterspørgslen er ligeledes steget. Derfor er der stadig stor rift om de udbudte lejeboliger, fortæller Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København:

– Antallet af mennesker, der ønsker at bo i København, er fortsat stigende, og denne tendens er med til at opretholde den høje efterspørgsel på lejeboliger. Derudover vælger unge og enlige i stigende grad at bo til leje, da de ønsker mere fleksibilitet og frihed.

Overtaget af Finansiel Stabilitet i 2011
Amagerbanken var Danmarks 11. største bank. Efter længere tids tumult meddelte banken i februar 2011, at den var gået konkurs og dermed blev overtaget af Finansiel Stabilitet.

Danica Pension har gennem datterselskabet Danica Ejendomme ejendomme for cirka 35 milliarder kr., heriblandt en række markante udviklingsprojekter som Postbyen ved Københavns Hovedbanegård, Tuborg Strandeng i Hellerup og Papirøen ved Christianshavn.

Læs også Roskilde Banks tidligere hovedsæde solgt for trecifret millionbeløb

Foto: Presse




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder