Nordicals Odense har 1. januar fået ny medindehaver i form af Morten Nielsen. Foto: Nordicals

Ny partner på plads efter Mr. Nordicals’ exit

Nordicals Odense har 1. januar fået ny medindehaver i form af Morten Nielsen, der kommer fra en stilling som partner og daglig leder i EDC Erhverv Poul Erik Bech på Fyn, hvor hans primære fokus siden 2014 har været investering og projektudvikling samt rådgivning og vurdering af erhvervsejendomme.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og har allerede mødt mine kollegaer på kontoret i Odense. Jeg har tidligere været kollegaer med en del af dem og ved derfra, at det er nogle meget kompetente mennesker. Jeg ser frem til at bidrage til Nordicals Odenses positive vækst og betydelige markedsandel på Fyn.

– Jeg har beskæftiget mig med erhvervsejendomsbranchen i mere end 20 år, og jeg er sikker på, at jeg kan styrke vores position i markedet med den erfaring samt netværk, jeg har med i bagagen, siger Morten Nielsen i en meddelelse.

I marts 2020 meddelte Bent S. Jensen, der på det tidspunkt i 20 år havde stået i spidsen for erhvervsmæglerforretningen i Odense, at han fratrådte ved udgangen af året for at overdrage sin ejerandel til Morten Nielsen, som startede sit professionelle liv i Sydfyns Discontobank – i dag Sydbank.

Læs mere i Mr. Nordicals trækker sig og sælger forretningen

Læs også Bent S. Jensen: Jeg kan ikke bidrage med mere

Colliers, Olav de Linde, EDC Erhverv og AG Gruppen
Morten Nielsen har siden uddannet sig til ejendomsmægler, valuar og MRICS og har 12 års erfaring fra Colliers. Siden har han været afdelingschef i Ejendomsselskabet Olav de Linde med ansvaret for udviklingen og udlejningen af porteføljen i Odense, partner og daglig leder i EDC Erhverv Poul Erik Bech på Fyn og senest projektudvikler i AG Gruppen i Odense – en stilling, han havde grundet sin konkurrenceklausul med EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Adm. direktør og partner i Nordicals, Erik Andresen, fremhæver Morten Nielsens erfaring.

– Vi ser frem til, at en af branchens mest erfarne mæglere starter som medindehaver af Nordicals Odense. Morten Nielsen udmærker sig udover sin mæglererfaring ved, at han af to omgange har været ansvarlig for udlejning og projektudvikling hos to store aktører i ejendomsbranchen. Det giver ham et unikt indblik i kundernes hverdag og gør Morten Nielsen i stand til at rådgive Nordicals kunder med indsigt og erfaring, siger Erik Andresen.

Morten Nielsen, Morten Rasmussen og Mads L. Henriksen ejer hver en tredjedel af Nordicals Odense I/S.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder