Kenneth Klitgaard Sørensen. Foto: Koncenton

Børsmægler bliver selskabsansvarlig i Koncenton

Kenneth Klitgaard Sørensen er startet som selskabsansvarlig i det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, som udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde. Her bliver han ansvarlig for investorkommunikation i Koncentons ejendomsselskaber og skal desuden stå for at afholde blandt andet bestyrelsesmøder og generalforsamlinger for investorerne.

39-årige Kenneth Klitgaard Sørensen, der oprindeligt er bankuddannet, kommer senest fra en stilling som børsmægler i Alm. Brand Markets. Han har taget investeringsuddannelsen hos finanssektorens uddannelsescenter i Skanderborg og sideløbende læst HD.

15. december 2020 meddelte den norske kapitalfond FSN Capital køb af 45 procent af Obton Group, der gennem de seneste år har sikret sig solide økonomiske resultater ved at investere i solcelleparker og ejendomme på vegne af danske velhavere og institutionelle investorer.

Obtons ejendomsinvesteringer sker via selskabet Koncenton, som de seneste år har været en af de allermest opkøbslystne investorer i det danske ejendomsmarked.

Læs mere i Kapitalfond køber stor bid af Koncenton-ejer i milliardhandel

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder