Christian Metellus. Foto: Engel & Völkers/RED Cushman Wakefield.

RED-associate bliver partner i Engel & Völkers

Skiftet fra Home Erhverv til Engel & Völkers betyder, at partnerne bag kædens danske del, Mikkel Søby og Henrik Svane, satser markant på at bygge en Københavnsk afdeling op, der kan matche de øvrige erhvervsmæglere. Næste skridt er netop taget med optaget af Christian Metellus som ny partner i Engel & Völkers Commercial. Han skifter fra en position som Associate i Capital Markets i Cushman & Wakefield RED.

Christian Metellus kommer hovedsageligt til at stå for salg og rådgivning af investeringsejendomme i samarbejde med Mikkel Søby, der er både CEO og Managing Partner samt erhvervsmægler Malthe Sønderby.

25-årige Christian Metellus har siden 2014 beskæftiget sig med rådgivning af erhvervsejendomme og startede sin karriere hos Mikkel Søby i det gamle home Erhverv regi. Han har dog fået ejendomsbranchen ind fra barnsben som søn af den nordsjællandske projektudvikler og ejendomsinvestor Erik Metellus.

– Jeg ser meget frem til at starte i et helt nyt setup og være med til at udvikle Engel & Völkers i Danmark. Mit fokus bliver rådgivning omkring køb og salg af investeringsejendomme i København og omegn, hvor jeg vil drage nytte af det internationale netværk, som udspringer via samarbejdet med Engel & Völkers, siger Christian Metellus.

Det er en ung partner, der 1. januar er trådt ind i firmaet.

– Vi lægger stor vægt på at give de yngre en chance, og jeg har kendt Christian Metellus, siden han startede i branchen i 2014. Så han er et godt eksempel på, at vi satser på de yngre kræfter, siger Mikkel Søby.

Engel & Völkers har 900 lokationer og godt 13.000 ansatte og er repræsenteret i 34 lande på 5 kontinenter.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder