Niams landechef i Danmark, Michael Berthelsen. Foto: Wilfred Gachau

Nyt magasin ser ind i ejendomsbranchen i 2021

Det blev Danmarks største ejendomshandel, da Niam solgte en boligportefølje til godt 12 milliarder kr. til Heimstaden kort før jul. Nu er Niam på opkøb igen. I forsideartiklen i det store årsnummer – Estate Magasin no 1 i 2021 – går vi tæt på Michael Berthelsen, der afslører alt fra, hvorfor Niam ikke køber butikscentre men gerne hoteller til hvorfor han ikke vil være med på nogle af branchens cykelhold.

Det store årsnummer ser også nærmere på coronakrisens livtag med shoppingcentrene og i et eksklusivt interview med adm. direktør Jesper Faurholdt, Danske Shoppingcentre, der netop har købt Aalborg Storcenter, giver Estate Magasin et indblik i udfordringerne med et butiksmarked med mange flere udfordringer end blot corona.

Magasinet ser også nærmere på forventningerne til ejendomsmarkedet i 2021, og vi kan godt røbe, at der er en udbredt forventning i markedet til, at afkastet vil falde yderligere.

Og så er det store årsnummers klassiske kommercielle indhold, den store årskavalkade, med i denne udgave. Her får du et helt særligt indblik i virksomhedernes egne forventninger til, hvad de kommer til at arbejde med i 2021.

Estate Magasin bliver postomdelt til abonnenter og modtagere i dag den 4. januar. Læs magasinet online her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau