Nytårspodcast går tæt på 2021

Kan du huske de første reaktioner fra ejendomsbranchen, da hele arbejdslivet blev vendt på hovedet i marts? Vi har udvalgt ikoniske klip fra podcasten Hjemmekontoret og krydret det med helt nye interviews med Byggesocietetets formand og Socialdemokratiets politiske ordfører Henrik Møller, der ser ind i 2021 og deres største håb, sejre og skuffelser fra året, der gik.

– Brandærgerligt, at vi ikke fik nogle mere ambitiøse mål, men der er masser at tage fat på i 2021, siger formand Ole Schrøder for eksempel, mens Henrik Møller erkender:

– Det er jo egentlig lidt paradoksalt, at det kommer fra branchen selv, og det skal vi selvfølgelig tage alvorligt, siger boligordfører Henrik Møller (S), der også fortæller, hvad hans politiske forventninger er til 2021.

Vi ser også tilbage på et interview med Deas’ Henrik Dahl Jeppesen, der efter 14 dage var klar til at tage på kontoret igen. Det ved vi i dag, at sådan blev det ikke. Vi blev meeeget mere vant til hjemmearbejde i 2020.

– Det er vores hjerte, der er ramt, som Rasmus Juul-Nyholm sagde, mens Rune Kilden sammenlignede coronakrisen med finanskrisen og ærgrelsen over, at man ikke køber mere ind i krisetider.

Hør hele podcasten her. Rigtig godt nytår!

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder