Adm. direktør og hovedejer Robin Feddern, AG Gruppen. Foto: AG Gruppen

Robin Fedderns tre sønner foretager første ejendomsinvestering

Oak3 er navnet på en ny ejendomsinvesteringsvirksomhed i Odense. Tre ud af de fire ejere er ganske ubeskrevne kort i branchen. Der er tale om brødrene Malthe, Frederik og Kasper Feddern, som alle står påtegnet som ejere af virksomheden.

Den sidste af ejerne er straks mere kendt. Det er nemlig Robin Feddern, der også er adm. direktør i projektudviklingskoncernen AG Gruppen, som han er hovedejer af. Det er Robin Feddern, som har 100 procent af stemmerne i Oak3, selvom det er sønnerne, som ejer virksomheden.

Oak3 har foretaget første investering. Der er tale om 14 lejemål i Tigergården tæt ved Odense Banegård, der var en del af en investering, som AG Gruppen tidligere foretog. Nu har AG Gruppen solgt det meste af Tigergården til Koncenton for cirka 230 millioner kr., mens de 14 lejemål blev fraskilt og solgt til Oaktree for næsten 30 millioner kr. Det skriver Fyens Stifttidende.

– Det er deres første ejendomsinvestering. Fire lejemål er allerede lejet ud, og de sidste 10 står efter planen klar til udlejning i januar, siger Robin Feddern til Fyens Stifttidende.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder