Foto: Kirk Kapital

Kirk Kapital bygger Zleep-hotel på Havneøen i Vejle

Bygherre Kirk Kapital har netop indgået aftale med hotelkæden Zleep Hotels om at etablere et nyt, stort hotel på Havneøen i Vejle. Hotellet forventes at stå færdigbygget i sommeren 2022. Zleep Hotels lejer sig ind på en lang lejekontrakt.

– Jeg er virkelig glad for, at Kirk Kapital har valgt at opføre et hotel i samarbejde med Zleep. Vejle er en interessant turist- og erhvervsby i et dynamisk område af Danmark, hvor vi ser gode muligheder for vores brand. Jeg glæder mig til at se hotellet blomstre op på den smukke havneø, siger Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels.

Det nye Zleep Hotel Vejle får 124 værelser heriblandt de såkaldte Zleep Living-værelser, der er udstyret med køkkenfaciliteter og velegnede til længerevarende ophold. Herudover vil hotellet indeholde 15 eksklusive hotellejligheder/suiter, hvor den største suite måler 200 kvm.

I forbindelse med en udsigtsterrasse på øverste etage vil hotellet rumme en stor lounge med reception, bar og morgenmadsrestaurant, og i stueplan vil der blive drevet café og restaurant. Det nybyggede hotel forventes færdigt inden 3. etape af Tour de France, der har start i Vejle den 3. juli 2022 på netop Havneøen, som er et nyt og eksklusivt by- og boligområde tæt på centrum og ud til Vejle Fjord og Fjordenhus.

Hotelprojektet bliver afslutningen på Kirk Kapitals store ejendomsprojekt på Havneøen, som gik i gang for mere end 10 år siden.

– Kirk Kapital er glad for, at Zleep ønsker at være med til at fuldende ejendomsprojektet, som i kraft af overnatnings- og bespisningsmuligheder gør Havneøen endnu mere interessant for dens beboere, nærområdet og tilrejsende, siger Kim Gulstad, adm. direktør i Kirk Kapital.

Hovedentreprenøren bag hotelprojektet er K. G. Hansen & Sønner, der i samarbejde med Arkitema Architects og Hundsbæk & Henriksen skal varetage og kreere hotellets konstruktion og ydre. Rådgivningshuset Telling & Nesager har rådgivet Kirk Kapital om hotelkoncept og valg af hoteloperatør.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder