Core Bolig X’ projekt med cirka 89 boliger, hvoraf 60 er seniorvenlige, på et 5 ha stort område i Lejre vest for Roskilde. Illustration: Link Arkitektur

Core Property-fond vinder endnu en sjællandsk projektkonkurrence

Core Property Management-fonden Core Bolig X har vundet en projektkonkurrence om at bygge cirka 89 boliger, hvoraf 60 er seniorvenlige, på et 5 ha stort område i Lejre vest for Roskilde. Projektet ligger i Degnejorden, som er et nyt boligområde i Lejre By.

Området kommer til at bestå af klynger af boliger, hvor en stor del primært vil henvende sig til seniorer, mens et andet område målrettes forskellige generationer.

– Det er en hel klar megatrend, at vi gerne vil have et stærkere fælles liv med dem, vi bor sammen med, men samtidigt have mulighederne for at kunne trække os tilbage og være os selv. Det er kollektiverne i en ny form, vi ser komme tilbage, siger arkitekt og segmentchef Bolig, Kristina Jordt Adsersen, Link Arkitektur.

Så sent som i november valgte byrådet i Egedal Kommune Core Bolig X som køber til en 7.300 kvm stor grund i projektudviklingsområdet Egedal By. Her vil Core Bolig X bygge Egehaven, som er et bofællesskab til seniorer. Det sker, efter den nordsjællandske kommunens projektkonkurrence om grunden i Egedal By Syd. Egehaven består af 67 lejligheder, som Link Arkitektur også har tegnet.

Læs mere i Core Property-fond vinder sjællandsk projektkonkurrence

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje