A Place To Esbjerg er på 18.100 kvm og fordeler sig på tre tårne på henholdsvis 34, 40 og 66 m. Illustration: BIG

BIG-tegnet projekt i Esbjerg ansætter tidligere Bella Sky-direktør

Det bliver Bo Hjorth Paarup, der skal føre hoteldelen i A Place to Esbjerg-projektet mod planlagt åbning i oktober 2021 og derfra videre.

44-årige Bo Hjorth Paarup var fra 2014 og frem til april i år General Manager i AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Før det var han Director of Finance i Bella Sky Copenhagen, som han var med til at åbne.

– Jeg har før indrettet hotel i en arkitekttegnet bygning med en masse skæve vinkler og kan få det til at fungere med alle de ting, der skal tænkes ind i det. Hotellets værelser bliver større end traditionelle hotelværelser og alle værelser og suiter har eget kitchenette, så de er perfekte, hvis man har planer om at blive i længere tid på hotellet, siger Bo Hjorth Paarup, i en meddelelse.

Han var fra 2007 til 2011 Business Controller i Scandic Hotels.

Bo Hjorth Paarup. Foto: Presse

Hotellet, som formelt ligger i A Place to Hotel A/S, åbner på de ni øverste etager i A Place Tos højeste tårn på 66 m. Hotellet får 117 fuldt servicerede værelser og suiter – alle med altan.

Konsortiet bag A Place To, A Place To A/S, er et partnerskab mellem Heimstaden Bostad og Windrose Partners, hvor blandt andre A Place Tos adm. direktør Lars Kristensen og driftsdirektør Peter Høpfner samt arkitekt og partner Bjarke Ingels og David Zahle, arkitekt og partner i BIG, er med i ejerkredsen.

Har ændret planer
Da prestigeprojektet, som oprindeligt gik under navnet Esbjerg Towers, blev præsenteret i december 2017, var planen at bygge op til 450 ungdomsboliger, som skulle være klar til indflytning i 2020 som en del af et markant nybyggeri på Tovværket.

A Place To Esbjerg, der åbner i løbet af 2021, kommer til at bestå af i alt 314 studieboliger, 117 hotelværelser, fælleslokaler, en restaurant med skybar og en café. A Place To Esbjerg er det første sted, hvor bygherre og samarbejdspartnere ruller A Place To-konceptet ud i Danmark.

Læs også Forsvaret trækker indsigelse: Grønt lys til over 18.000 kvm BIG-projekt i Esbjerg

 

Fakta: A Place To Esbjerg

– A Place To Esbjerg er på 18.100 kvm og fordeler sig på tre tårne på henholdsvis 34, 40 og 66 m

– De første lejere flytter ind 1. februar 2021

– A Place To Esbjerg omfatter i alt 314 studieboliger, 117 hotelværelser, fælleslokaler, en restaurant med skybar og en café

– A Place To Esbjerg er tegnet af Bjarke Ingels Group med arkitekt David Zahle i front

– A Place To Esbjerg er det første sted, hvor bygherre og samarbejdspartnere ruller A Place To-konceptet ud i Danmark

– Studieboliger og hoteller er i de kommende år planlagt til flere steder i Danmark samt i Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz og Storbritannien

– Heimstaden Bostad og Bjarke Ingels Group er del af partnerkredsen

Kilde: A Place To

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje