Estate Media –

Nyheder – Danmark

Allan L. Agerholm. Foto: BC Hospitality Group/presse

Allan L. Agerholm stopper som direktør for BC Hospitality

Coronakrisen får koncernen til ’efter gensidig aftale’ at afbryde samarbejdet - midlertidig topdirektør på plads

BC Hospitality Group, der står bag driften af Bella Center Copenhagen og de tre hoteller AC Bella Sky Hotel, Marriott Copenhagen Hotel og Crowne Plaza Copenhagen Towers, stopper ’efter gensidig aftale’ samarbejdet med adm. direktør Allan L. Agerholm.

Det oplyser BC Hospitality Group, der er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Den samlede koncern råder over 1.584 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og cirka 200.000 kvm eventfaciliteter.

Nuværende CCO Christian Folden Lund overtager som interim CEO.

– Coronakrisen har sat BC Hospitality Groups ekspansionsplaner inden for hotelmarkedet på hold, og det er derfor naturligt, at Allan L. Agerholm retter blikket mod andre steder, hvor han kan gøre brug af sin store hotelkompetence. BC Hospitality Group vil i den kommende tid fokusere på dets nuværende kerneaktiviteter. Vi takker for mange års godt samarbejde og ønsker Allan L. Agerholm held og lykke fremover, siger bestyrelsesformand David Overby, BC Hospitality Group, i en meddelelse.

Stopper efter 13 år
Allan L. Agerholm takker for ’en helt fantastisk rejse de seneste 13 år’, der startede med opførelsen af Crowne Plaza Copenhagen Towers og endte i BC Hospitality Group.

– Rejsen har budt på spændende opkøb, fusioner og vækst. Sammen med et helt fantastisk dygtigt team har vi sammen skabt en stærk og stor virksomhed. Efter 13 års fælles rejse og rigeligt tid til at tænke under coronakrisen synes jeg dog, at tiden er rigtig til at kigge mod nye faglige udfordringer i oplevelsesøkonomien lidt bredere set. Jeg vil gerne takke ejerne af BC Hospitality Group og teamet for et fantastisk samarbejde gennem årene og ønske dem alt godt fremover – mon ikke vi mødes igen på den ene eller anden måde, siger Allan L. Agerholm i meddelelsen.

BC Hospitality Group er ved at udvide Bella Center Copenhagen med opførelsen af en ny kongreshal og i alt 14.000 nye kvm, som forventes færdigt i 1. halvår af 2021.

 

Fakta: BC Hospitality Group

– BC Hospitality Group er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality, og den samlede koncern råder over 1.584 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 kvm konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer

– BC Hospitality Group består af Bella Center Copenhagen, Comwell Conference Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott, CIFF, CIFF Showrooms og International House

( Besøgt 256 gange, 2 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Coop køber Peter Zobel-ejendomme for trecifret millionbeløb i Nordsjælland

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 20. januar 2021

Private erhvervsfolk stifter asset management-selskab for velhavere

Pluss, Asset Management, Investering / onsdag 20. januar 2021

Investorgruppe køber op til stort boligprojekt i Københavns Sydhavn

Pluss, Investering, København, Transaktioner / onsdag 20. januar 2021

Indrejseforbud forhindrede udenlandske investorer i trecifret millionopkøb

Pluss, Investering, København, Transaktioner / onsdag 20. januar 2021

Dansk investor køber kontorejendom på Østerbro for 232 millioner kr.

Investering, Kontor, København, Transaktioner / tirsdag 19. januar 2021

Colliers forudser 50 procent stigning i investeringer i år

Erhvervsmæglere, Investering / onsdag 20. januar 2021

Kommende konferencer

Tirsdag den 26. januar kl. 10:00

WEBINAR Joint venture og strategiske partnerskaber

– fælles udvikling af ejendomme og værdier

Tirsdag den 2. marts kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge 2021

- fra købstad til knudepunktEstate Podcast

Seneste nyheder