Adm. direktør Anne Marie Oksen, CEJ Ejendomsadministration. Foto: Henrik Hildebrandt

CEJ overtager hele Salling Groups portefølje fra konkurrent

Salling Group vælger CEJ Aarhus som ny administrator, som dermed overtager administrationen af alle dagligvarekoncernens ejendomme og lejemål. Det sker med virkning fra 1. april 2021.

CEJ Aarhus administrerer i forvejen Føtexhus i Vejle, men om 3,5 måneder overtager CEJ administrationen af Salling Groups samlede ejendomsportefølje fra Newsec.

– Vi er stolte over at vinde opgaven og ikke mindst hele administrationen. Det understreger vigtigheden af at være en landsdækkende kvalitetsleverandør inden for ejendomsadministration, siger adm. direktør Anne Marie Oksen, CEJ Ejendomsadministration, i en meddelelse.

Hun kan ikke komme nærmere ind på, hvor mange kvm aftalen med Salling Group drejer sig om, men Anne Marie Oksen forventer, at aftalen vil påvirke CEJ’s 2021-regnskab positivt, selvom der skal tages højde for indkøringsfasen, der kan tage op til et år.

Afdelingschef i CEJ Aarhus, Anni Frandsen, tilføjer:

– Vi ser frem til at varetage Salling Groups interesser og har allerede etableret et rigtig godt samarbejde omkring Føtexhus, og det ser jeg frem til at fortsætte. Vi er meget tilfredse med at lave en aftale inden årsskiftet med så vigtig en kunde som led i vores vækststrategi.

Salling Group ejer blandt andet butikskæderne Netto, Føtex, Bilka, Salling, Carl’s Jr., Starbucks og BR og har hovedsæde i Årslev i den vestlige del af Aarhus.

Læs om CEJ Ejendomsadministrations resultater i 2019 og forventninger til 2020 i:

CEJ forventer lavere vækst efter markant fremgang i 2019

Læs også Stor, større eller størst: Hvem er de største i den danske administrationsbranche?

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder