Søren Faerber, Scandic Hotels’ adm. direktør i Danmark. Foto: Scandic

Scandic lukker midlertidigt størstedelen af sine hoteller

Scandic lukker midlertidigt 19 af sine 27 hoteller i Danmark. Det sker efter de skærpede restriktioner, der er trådt i kraft som konsekvens af Covid-19 og det forhøjede smittetal i Danmark. Foreløbig gælder lukningerne til og med den 3. januar 2021.

Hotelkæden hjemsender i samme forbindelse over 200 medarbejdere. Det sker med hjælp fra den nye aftale om lønkompensation.

– De skærpede restriktioner i Danmark vil få store konsekvenser for hele branchen. Vi er en branche, der i forvejen er i knæ, og de udvidede nedlukninger i Danmark vil endnu engang gøre ondt i forhold til efterspørgslen og påvirke vores forretning negativt. Det betyder, at vi igen midlertidigt må lukke ned for 19 af vores hoteller, siger Søren Faerber, Scandics adm. direktør i Danmark.

Hotelkæden vil løbende genåbne hotellerne, når restriktionerne i Danmark mindskes, og efterspørgslen er tilbage. Scandic kan ikke udelukke, at der kan blive tale om flere midlertidige lukninger af kædens hoteller.

Scandic holder fortsat hoteller åbne i byer med størst efterspørgsel.

Scandic er Danmarks største hotelkæde med 27 hoteller og Nordens største hotelkæde med 280 hoteller og i alt 58.000 værelser. Selskabet opererer i seks lande.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje