Nordjyskes domicil på Langagervej 1 i Aalborg Øst. Foto: Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Mediedomicil sættes til salg for knap 100 millioner kr.

Fra foråret 2023 vil de flere hundrede ansatte i Nordjyske flytte ind på cirka 3.000 kvm lige ved siden af Musikkens Hus på havnefronten i Aalborg. Det bliver i Stjernekvarteret på hjørnet af Karolinelundsvej og Nyhavnsgade, skriver Nordjyske.

Nordjyskes domicil på Langagervej 1 i Aalborg Øst bliver i samme forbindelse sat til salg for ’knap 100 millioner kr.’, lyder det foreløbige skøn fra Nordjyske for flere end 7.000 kvm kontor, som mediehuset har haft siden 1989.

– Vi ved endnu ikke, hvad der præcist skal ske med den gamle grund, men her er mange muligheder. Vi har en stor grund/bygning og en meget central beliggenhed tæt på motorvej og med stor synlighed for den rette køber, siger adm. direktør Morten Vinther Jensen, Nordjyske Medier, til Nordjyske.

Mediehuset outsourcede for nylig sine trykkeaktiviteter til Erritsø Tryk Management, men beholder sit trykkeri på samme adresse.

Læs mere om ejendomsprojektet i A. Enggaard bag trecifret millionprojekt i Aalborg

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder