Kenneth Olsson. Foto: ATP Ejendomme

Kenneth Olsson stopper som investeringsdirektør i ATP

Danica Ejendomme fortsætter med at forstærke teamet, som håndterer ejendomsinvesteringerne i Danica Pension. Det sker med ansættelsen af Kenneth Olsson som ny underdirektør, COO.

Kenneth Olsson skifter fra en stilling som CIO i ATP Ejendomme. Han kom til ATP Ejendomme i september 2019 fra en stilling som ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension. Her skiftede han til fra ATP Ejendomme i september 2018 efter at have været der siden 2003.

Kenneth Olsson tiltræder som COO i Danica Ejendomme senest 1. marts 2021.

Adm. direktør Michael Nielsen, Danica Ejendomme, kommenterer ansættelsen af Kenneth Olsson:

– Kenneth Olsson er en stor kapacitet, som skal styrke vores asset management-funktion og dermed medvirke til fortsat at levere gode afkast til vores pensionskunder. Endvidere vil Kenneths store erfaring med alle discipliner inden for fast ejendom bidrage til hele forretningen. Det glæder mig at kunne genoptage mit mangeårige samarbejde med Kenneth og byde ham velkommen i vores ejendomsteam.

Læs også ATP Ejendomme henter investeringsdirektør hjem fra Industriens Pension

Læs også Industriens Pension finder ejendomsinvesteringschef i ATP Ejendomme

Ejendomsinvesteringer for 35 milliarder kr.
Ansættelsen er den seneste i en række nyansættelser i Danica Ejendomme, som skal styrke egne kompetencer inden for projektudvikling, asset management, bæredygtighed, økonomstyring og jura.

Danica Ejendomme er med 35 milliarder kr. investeret i fast ejendom en af Danmarks største ejendomsinvestorer.

Hos ATP Ejendomme fremhæver adm. direktør, Martin Vang Hansen, Kenneth Olssons ansættelse ad to omgange:

– Vi har gennem mange år nydt stor gavn af Kenneth Olssons erfaring og sender ham afsted med en varm tak for alt, hvad han har bedrevet i sin tid hos os. Jeg glæder mig over, at Kenneth nu skal bidrage til den fortsatte udvikling i Danica Ejendomme, som vi har et yderst velfungerende samarbejde med på mange områder. Det bliver nu endnu stærkere, hvilket vi ser frem til.

Kenneth Olsson har tidligere været ansat i daværende BRF Kredit – i dag Jyske Realkredit.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje