Blomsterhaven i Tilst kommer til at bestå af 7.100 kvm fordelt på 144 lejligheder. Illustration: Kaark

1927 Estate bag 7.100 kvm stort boligprojekt ved Aarhus

Det er blot to uger siden, at 1927 Estate valgte Adsbøll som entreprenør til et 32.000 kvm stort boligprojekt i Vallensbæk Strand. Nu indgår de to virksomheder endnu et samarbejde.

Denne gang drejer det sig om 7.108 kvm fordelt på 144 lejligheder på den gamle Gasa-grund i Tilst ved Aarhus, som i dag går under navnet Blomsterhaven. Her har Aarhus-baserede 1927 Estate, der udvikler og gennemfører ejendomsprojekter i samarbejde med private, institutionelle og industrielle investorer fra indland og udland, som bygherre allerede opført og udlejet over 300 boliger.

– Vi ser frem til i tæt samarbejde med Adsbøll at opføre endnu en gennemtænkt ejendom i Blomsterhaven, hvor vi kan trække på vores erfaringer fra tidligere projekter i området, som vi har et rigtigt godt kendskab til, siger ejendomsudvikler Saracamilla Schriver, 1927 Estate.

Projektet går allerede i gang i januar 2021, inden de første beboere forventes at flytte ind 11 måneder senere – i december 2021.

Akademiingeniør Svend Poulsen, Kaark og Arkplan er rådgivere på projektet.

Læs mere om 1927 Estate og selskabets ejerforhold i:

Aarhus-udvikler bag 8.700 kvm stort boligprojekt ved København

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder