Joachim Kundert (til venstre) og Thomas Høj Pedersen. Foto: DLA Piper

Ejendomspartner træder ind i DLA Pipers ejerkreds

DLA Piper udvider 1. januar 2021 kredsen af kapitalejere med to personer, som allerede har en partnertitel.

Det drejer sig om Thomas Høj Pedersen, som siden 2019 har været partner i ejendomsteamet. Han har erfaring med entrepriseret og har gennem 15 år bistået aktører i byggebranchen med kontraktindgåelse, forhandling, risikostyring, bevissikring, contract og claims management samt tvisteløsning, herunder ført en række rets- og voldgiftssager. Thomas Høj Pedersen rådgiver også om alternative tvisteløsninger, herunder mediation og mægling, og har arbejdet som mediator ved retten i San Diego.

Thomas Høj Pedersen er desuden specialiseret inden for ejendomstransaktioner og projektudvikling. Han har bistået både udenlandske og indenlandske ejendomsinvestorer i en række transaktioner og projektudviklingssager.

Udover Thomas Høj Pedersen er Joachim Kundert, der siden 2016 har været partner i teamet for finansieringsret i København, blevet kapitalejere.

Læs mange flere ejendomsrelaterede advokatnyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder