Skovgaardsvej i Odense. Illustration: Probus

50 nye rækkehuse med ’unik beliggenhed’ i Odense

Odense-entreprenørvirksomheden H. Skjøde Knudsen skal opføre 50 rækkehuse i Odense M for det Odense-baserede ejendomsinvesteringsselskab Probus, som udbyder boligudlejningsejendomme i private placement til private, velhavende investorer og efterfølgende står for administrationen.

Rækkehusene på mellem 61 og 109 kvm på Skovgaardsvej i det centrale Odense kommer til at ligge tæt på byens kommende letbane.

– Det er en ret unik beliggenhed forstået på den måde, at det næsten er umuligt at finde grunde i Odense, der giver mulighed for tæt-lav bebyggelse. Så vi er rigtig glade for at være en del af et projekt, der kommer til at bibringe området noget nyt, siger adm. direktør Allan Nielsen, H. Skjøde Knudsen i en meddelelse.

Hos bygherren fremhæver adm. direktør i Probus Ejendomme & Investering, Henrik Gorm Nielsen, også placeringen.

– Man får en beliggenhed tæt på letbanen og en placering i et attraktivt område med både villaer og etagebyggeri. Derfor synes vi også, at rækkehusene er et fint supplement til kvarteret, siger han.

Rækkehusene forventes indflytningsklar i marts 2022.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder