Leif Djurhuus. Foto: Anne Beth Witte/presse

Leif Djurhuus skifter til Klar Advokater og bliver partner: En fantastisk mulighed

Leif Djurhuus stopper ved årsskiftet som partner i Plesner for at tiltræde en partnerstilling i Klar Advokater. Her genforenes han blandt andet med sine tidligere kolleger Jeppe Holt og Erik Mølenberg, der begge er partnere i Klar Advokater.

Det oplyser det københavnske advokatfirma med speciale i fast ejendom.

– Det er en fantastisk mulighed, der har åbnet sig for både mig selv, mine nye kollegaer, men også for mine mange kunder, som jeg håber at kunne betjene mange år endnu. Kunderne vil ikke opleve nogen faglig forskel, siger Leif Djurhuus i en meddelelse.

Han har været 40 år i Plesner, hvor han begyndte i marts 1980, inden han blev partner i 1987.

Ligesom Leif Djurhuus repræsenterer Klar Advokater en række af landets betydende udlejere, ligesom begge parter er involveret i større ejendomstransaktioner i hele landet. Med samarbejdet er det tanken at udvide porteføljen og give flere kunder mulighed for rådgivning på højeste niveau til en pris, der – ifølge Klar Advokater – ligger betydeligt under de største kontorer.

Fremhæver menneskelige egenskaber
Advokat, partner og adm. direktør Søren Stendahl Plomgaard forklarer, at Leif Djurhuus’ menneskelige egenskaber har haft stor betydning for beslutningen om at optage ham som partner.

– Uanset, at ingen i partnerkredsen var blevet konfirmeret, da Leif fik sin advokatbestalling, har vi fra starten kunnet konstatere, at han af sind er på alder med os andre, og at han har fokus på fællesskab, høj kvalitet og kundernes bedste. Disse karaktertræk og hans personlighed betød, at vi hurtigt blev enige om at tilknytte ham, da vi fik muligheden, siger Søren Plomgaard.

67-årige Leif Djurhuus er en af landets mest anerkendte og erfarne advokater inden for fast ejendom og er medlem af en række bestyrelser. Han er desuden anbefalet som ‘Leading individual (Hall of Fame) as regards Real Estate and Construction’ hos Legal 500.

Leif Djurhuus er foruden at være advokat kendt i en bredere offentlighed som en af landets største, private kunstsamlere.

Klar Advokater i fremgang
Advokat og partner Casper Hauberg Grønnegaard, Klar Advokater, er selvsagt også tilfreds med tilgangen af Leif Djurhuus og fremhæver, at advokatfirmaet tilbyder sine kunder en høj grad af direkte partnerinvolvering i løsningen af hver opgave.

I 2019 voksede Klar Advokater P/S’ bruttofortjeneste med 25 procent til 17,2 millioner kr., mens det ordinære resultat efter skat steg med 6 procent til 6,5 millioner kr. Ledelsen anført af adm. direktør Søren Stendahl Plomgaard og bestyrelsesformand Peter Christian Kierkegaard anser årets resultat for tilfredsstillende.

Læs mere i Leif Djurhuus skifter advokatfirma på en særordning

Læs også Plesner-direktør: Derfor stopper Leif Djurhuus

Læs mange flere ejendomsrelaterede advokatnyheder her

Læs også:

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder