Rikke Lykke. Foto: Patrizia

Proptech Denmark opruster med tunge profiler og kigger mod Norden

Rikke Lykke, Patrizia, Per Andersen, tidligere PwC, Thomas Fog, Coor Service Management, og Christina Holberg Fenger, Balder Danmark, er netop valgt som nye bestyrelsesmedlemmer i Proptech Denmark.

Dermed opruster foreningen organisationen med tunge profiler inden for ejendomsejere og operatører.

De fire nye bestyrelsesmedlemmer erstatter fem, som blandt andet tæller Christian Melgaard, DSB Ejendomme.

Rikke Lykke er som European Head of Asset Management og en del af Patrizias Executive Board en af de højst placerede danskere i den internationale ejendomsbranche. En virksomhed, der i disse år leder efter nye løsninger i markedet.

– Først når man kommer i direkte dialog med virksomhederne, kan vi for alvor se effekten. Det kan jeg se i Patrizia, hvor vi allerede nu har investeret i en række selskaber. Proptech Denmark er bindeledet mellem de to parter, og jeg vil som nyt bestyrelsesmedlem arbejde for, at mødet i endnu højere grad styrkes på tværs af landegrænser, siger Rikke Lykke i en meddelelse.

Kigger mod Norden
Blikket mod nordiske initativer er også noget, adm. direktør Nadim Stub, Proptech Denmark, peger på i målsætningen for organisationens arbejde mod 2021.

– De (nye bestyrelsesmedlemmer, red.) kommer hver især med kompetencer, der er integrale for foreningens fremadrettet målsætninger. Vi oplever en tydelig og øget efterspørgsel på innovation og proptech, samt tiltagende internationalt fokus – både ind og ud. Det er beslutningstagere fra nogle af branchens allerstørste aktører hvad angår ejendomsejere, rådgivere og operatører. Bestyrelsens nye konstellation vil give os mulighed for at favne endnu bredere end tidligere, og det vil komme til udtrykke i form af partnerprojekter, nye initiativer herhjemme og i Norden, samarbejder og aktiviteter, siger Nadim Stub.

Der er ingen tvivl om, at proptech er kommet på den nordiske agenda i 2020. Med blandt andet EG’s køb af Prosedo og Nreps tocifrede millioninvestering i Kodit, synes der ikke længere tvivl om potentialet for proptech i branchen, fremhæver Nadim Stub.

Det betyder også en stigende efterspørgsel på Proptech Denmark som platform i det danske økosystem såvel som muligheder for at samarbejde med proptech-aktører i hele Norden.

Ét af de Proptech Denmarks initiativer, der netop skal kigge på tværs af Norden i 2021, er det nye partnerskab med Coor Service Management. Her ser nyt bestyrelsesmedlem Thomas Fog, divisionsdirektør for integreret facility management i Coor, blandt andet samarbejdet som en konkret mulighed for at source startups, hvor særligt de bæredygtige løsninger er interessante – også fra et markedsperspektiv, fremhæver han.

Proptech Denmark har i dag over 100 virksomhedsmedlemmer.

 

Proptech Denmarks bestyrelse består nu af:

Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone, formand

Poul Stubkjær, næstformand

Ludvig Find, Elf Development

Malin Meyer, Danielsen

Iben Rohde, Totalkredit

Anette Troelsen, Realkredit Danmark

Christian Jølck, Nrep

Lars Arne Christensen, Investor

Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue

Rikke Lykke, Patrizia (nyvalgt)

Thomas Fog, Coor Service Management (nyvalgt)

Christina Holberg Fenger, Balder Danmark (nyvalgt)

Per Andersen, uafhænging (tidligere PwC) (nyvalgt)

 

Fratræder bestyrelsen:

Martin Federspiel, Flexya

Christian Melgaard, DSB Ejendomsudvikling

Arne Vesterdal, Incuba

Tina Bastkjær-Ørholm, C&B Systemer

Per Holst, Wisehome

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder