Direktør for Bygningsstyrelsen, Rasmus Brandt Lassen. Foto: Bygningsstyrelsen

Team vinder milliardaftale med Bygningsstyrelsen

Norskejede Hoffmann vinder Bygningsstyrelsens nye, strategiske rammeaftale for totalentrepriser. Det sker foran MT Højgaard og KPC Herning, som sammen med Hoffmann i sommer blev prækvalificeret ud af otte ansøgere i forbindelse med udbuddet af Bygningsstyrelsens ’Strategiske Rammeaftale’.

Hoffmann-teamet består af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, H+Arkitekter og Moe.

Den fireårig aftale har ifølge Bygningsstyrelsen en forventet værdi på mellem 1,4 og 1,8 milliard kr. og er et led i styrelsens indsats for at styrke projektgennemførelsen og bygherrefunktionen.

– Vi har de seneste år arbejdet intensivt med at styrke vores bygherrefunktion i Bygningsstyrelsen. Nu tager vi det næste naturlige skridt og knytter dem, der skal udføre vores byggerier, tættere til os. Det handler om at have hele holdet af rådgivere og entreprenører med fra start, når de vigtige beslutninger træffes, og det handler om, at vi sammen skal blive bedre fra byggeri til byggeri, siger direktør for Bygningsstyrelsen, Rasmus Brandt Lassen.

Den strategiske rammeaftale omfatter planlægning, projektudvikling, projektering og udførsel af bygge- og vedligeholdelsesprojekter i hele landet.

Derfor vandt Hoffmann
Vicedirektør Signe Primdal Lyndrup begrunder valget af Hoffmann:

– Hoffmann har i deres tilbud demonstreret en meget høj forståelse for rollen som totalentreprenør og de fordele, der ligger i at kunne involvere de rette kompetencer på rette tidspunkt. Særligt Hoffmanns tilgang til projektudvikling, optimering og budgetstyring har været afgørende. Vi ser meget frem til det kommende samarbejde.

Den strategiske rammeaftale er et vigtigt element i implementeringen af Bygningsstyrelsens Udbudsstrategi fra 2019 ’for at opnå effektiv eksekvering, budgetsikkerhed og højere kvalitet gennem et tæt, gentagent og længerevarende samarbejde med totalentreprenørholdet’.

Rammeaftalen forventes indgået inden nytår, oplyser Bygningsstyrelsen.

 

Fakta: Bygningsstyrelsens ’Strategiske Rammeaftale’

  • En landsdækkende aftale om totalentreprenørydelse
  • Omfatter som udgangspunkt alle byggeopgaver (nybyggeri, laboratorier, modernisering og vedligehold)
  • Omfatter ikke byggesager under 3 millioner kr., der fortsat indkøbes via underhåndsbud
  • Fireårig aftale med forventet volumen på mellem 1,4 og 1,8 milliard kr.
  • Projekterne gennemføres i henhold til ABT18, Appendix om projektudvikling

Kilde: Bygningsstyrelsen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder