Bestyrelsesformand og stifter Olav de Linde, Ejendomsselskabet Olav de Linde. Foto: Ejendomsselskabet Olav de Linde

Olav de Linde truer med at droppe fremtidige investeringer i Odense

Olav de Linde vil fremover droppe at investere i Odense, hvis By- og Kulturudvalget i Odense Kommune tirsdag forkaster ejendomsudviklerens byggeplaner i kanten af Åløkkeskoven.

Det siger Olav de Linde til Fyens Stiftstidende.

– Hvis det ikke bliver muligt at bygge (i Åløkkeskoven, red.), så står vi med en ny situation. Vi har investeret massivt i Odense gennem mange år, og vi har en række bygninger i byen. Dem vil vi naturligvis fortsat tage os rigtig godt af, men bortset fra det vil vi fremover bruge vores kræfter andre steder, siger bestyrelsesformand Olav de Linde, Ejendomsselskabet Olav de Linde, til Fyens Stiftstidende.

Han tror og håber dog på en løsning i forbindelse med Ejendomsselskabet Olav de Lindes boligprojekt, hvor selskabet vil bygge fire klyngehuse med lejligheder.

By- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt (V) har 22. oktober efter et møde med Åløkkekvarterets Grundejerforening slået fast, at han er imod byggeplanerne, som de foreligger. Desuden siger han, at han står fast uanset meldingen fra Olav de Linde om mulige konsekvenser ved et nej.

Læs også 24-årig ny by- og kulturrådmand i Odense

Olav de Linde har siden år 2000 været involveret i Odense og har investeret omkring halvanden milliard kr. i kommunen, som betyder, at selskabet i dag råder over 145.000 kvm.

Ejendomsselskabet Olav de Linde med udspring i Aarhus overgik resultatforventningerne i 2019, som blev et år, hvor investeringsporteføljen blev øget med 1 milliard kr.

Læs om 2019-resultaterne og forventninger til 2020 i:

Olav de Linde forventer nyt trecifret millionoverskud i 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Ali Simiab: Man kan nå langt med en musikalsk tilgang

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia