Den 35.000 kvm store logistikejendom på Sleipnersvej 4 i Køge forventes at stå klar til indflytning i efteråret 2021. Illustration: Logicenters

Logicenters på vej med 35.000 kvm stor logistikejendom

Logicenters, der er ejet af Nrep, har taget første spadestik til sin 35.000 kvm store logistikejendom på Sleipnersvej 4 i Køge, som Logicenters udvikler og opfører for sin kommende lejer, Postnord, der kan forvente at flytte ind i efteråret 2021.

Tilbage i juli offentliggjorde Logicenters, at virksomheden havde indgået en lejeaftale med Postnord om den nye, 35.000 kvm store logistikejendom.

– Vi er meget stolte over at være i stand til at udvide vores partnerskab med Postnord, siger Logicenters’ direktør, Matthias Kettelhoit.

Bygningen har fokus på bæredygtighed og bliver gjort klar til, at der kan etableres solceller på taget, ligesom det bliver Breeam-certificeret.

– Vi ser nu frem til at kunne flytte ind i den færdige bygning til efteråret 2021, siger adm. direktør Håkan Lindberg, Postnord TPL i Danmark.

Læs mere i Nrep bag nyt 35.000 kvm stort projekt i Køge

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder