Bovierans seniorboligkoncept med en 1.400 kvm stor, central vinterhave. Foto: Bovieran

Svensk investor afslører nyt nordsjællandsk seniorboligprojekt

Bovieran Danmark, som er en del af den svenskejede Balder-koncern, og Gribskov Kommune har indgået aftale om et grundsalg i Troldebakkerne i det nordlige Helsinge. Troldebakkerne er et nyt boligområde, der på sigt skal rumme 700 boliger.

Her vil Bovieran med konceptnavnet Bovieran opføre et seniorbofællesskab for beboere over 55 år med en 1.400 kvm stor, central vinterhave.

Lejlighederne bliver fra 62 til 104 kvm.

Gribskov Kommune er gået i gang med lokalplanprocessen og forventer en byggeretsgivende lokalplan i løbet af 2021, hvorefter byggeriet af Bovieran kan begynde. Indflytning vil være cirka 18 måneder efter byggestart, oplyser Lars Jacobsen, direktør i Bovieran Danmark og projektudviklingsdirektør i Sjælsø Management.

Bovieran-konceptet stammer fra Sverige, hvor der er opført 25 Bovieran-koncepter. I Danmark udbydes boligerne som andelsboliger, og de første danske seniorer flyttede ind i Bovieran Frederikssund den 1. maj og i Bovieran Nærheden i Hedehusene den 30. oktober.

Derudover er tre Bovieran-seniorbofællesskaber under opførelse i henholdsvis Ishøj, Frederiksværk og Helsingør. I Solrød udbydes andelsboligerne til salg i 1. halvår af 2021. Bovieran i Helsinge bliver dermed det syvende projekt i rækken af Bovierans koncept.

Udvikling og opførelse af Bovieran-huset varetages af Sjælsø Management. Bovieran Danmark ejes af Balder Danmark og Sjælsø Management. Navnet Bovieran (Bo-ved-Rivieraen) henviser til middelhavsklimaet, som mange i Norden føler sig tiltrukket af.

Læs mere i Svensk seniorboligkoncept med middelhavsklima rammer Danmark med 55 boliger

Læs også Bovieran: Vi er også interesserede i Fyn og Jylland

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder