Alle syv jurymedlemmer - fra venstre hjørne og med uret rundt: Anne Sofie Vett Raaschou, Kristian Jørgensen, Camilla Dalum, Kamilla Sevel, William Kanta, Christina Holberg Fenger og Rasmus Brohl

En stor tak for de mange talenter

I denne uge kunne man læse, at Newsec havde ansat 50 nye medarbejdere. Det drejer sig om driftsledere, administratorer og andre ejendomsfolk. Og ser man i Estate Magasin, så er temperaturen i jobmarkedet fortsat på et højt niveau. Der er altså stor efterspørgsel på medarbejdere.

Derfor er det så vigtigt, at ejendomsbranchen er et attraktivt sted at arbejde. Et sted, hvor man kan udfolde sine ambitioner, men også have ambitioner for, hvordan ejendomsbranchen bedre kan udfolde sig. Ejendomsbranchen beskrives ofte som en people business. Det er den også, når det gælder to ting:

  • forretninger, hvor man ofte handler med dem man kender. Ofte beskrives ejendomsbranchen som en stor familie, hvor mange kender hinanden, og hvor fascinationen af de store, indviklede og langstrakte transaktioner og byggerier betyder, at man bliver hængende og derfor møder hinanden igen og igen i forskellige konstellationer
  • produkterne i den mere bygge- og renoveringsprægede del af branchen har en meget lang planlægnings- og leveringstid. Derfor lærer man sine samarbejdspartnere rigtig godt at kende – på godt og ondt – i højere grad end i det sædvanlige leverandørforhold.

Samtidig har branchen ofte en imagemæssig og måske også forståelsesmæssig udfordring. Ikke bare aktuelt politisk, men også i generelt. Det er ikke en branche, som giver åbenlys mening eller klare billeder hos den uforberedte bordherre eller dame. Derfor er det så vigtigt, at der kommer kræfter i ejendomsbranchen, som har lyst til at deltage i at udvikle branchen og får mulighed for at påvirke fremtidens ejendomme, byggerier og byudvikling i samarbejde med de mere erfarne kræfter i branchen, som ved det meste, har prøvet det meste og måske også nogle gange gør det, som de har set virker, igen og igen.

Så med alle de forskellige briller på, så er der tilbage at sige en stor TAK til alle jer, der har indstillet unge talenter til talentlisten. Vi har modtaget mere end 60 gode bud på unge under 35, der på hver sin vis bidrager særligt til ejendomsbranchen, og i skrivende stund venter vi på, at juryen, der selv er en række unge eller næsten unge talenter, kommer og vælger de 35, der i denne omgang kommer på talentlisten. Vi var spændte på Estate Media om vi ville få “nok” gode forslag. Men interessen har været overvældende, og det er kun lidt ærgerligt, at præmissen er at vælge 35 under 35, for der er mange flere, der leverer gode bidrag til branchens fornyelse og fremdrift.

For at se listen må man vente lidt endnu. Den 30. november udkommer Estate Magasin med et specialtillæg med alle 35.

Rigtig god weekend!

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder