Rambølls direktør for Miljø og Sundhed i Danmark Torben Kristiansen. Foto: Rambøll

Rambøll finder ny direktør i Cowi

Torben Kristiansen bliver Rambølls nye direktør for Miljø og Sundhed i Danmark og en del af den globale ledergruppe inden for Miljø og Sundhed.

Torben Kristiansen har 20 års erfaring inden for miljø, affald og ressourcestyring og kommer fra en stilling som Vice President for Waste & Contaminated Sites i Cowi.

Rambøll oplyser, at Rambøll Miljø og Sundhed er blandt de største miljørådgivere i verden og arbejder med at finde bæredygtige løsninger på miljøudfordringer.

– Vi står i en situation, hvor klima, ressourcer og den cirkulære økonomi er vigtigere end nogensinde før. Jeg ser frem til at være med til at styrke Rambølls position i markedet og til at arbejde i en stor, global virksomhed med tæt samarbejde mellem landene og kolleger med forskellige fagligheder, siger Torben Kristiansen i en meddelelse.

Han vender tilbage til Rambøll, eftersom han arbejdede i Rambøll fra 1991 til 2007 som Project Manager og Chief Consultant inden for affaldsprojekter.

Torben Kristiansen har solid erfaring som leder og har stået i spidsen for store projekter i Danmark og i blandt andet Sydafrika, Egypten, Rusland, Malaysia, Indien og Indonesien. Torben Kristiansen er desuden medlem af advisory boardet for Waste and Resources i Dansk Industri og medlem af Innovationsfondens Erhvervsforskerudvalg.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder