Trine Ribergaard Skammelsen. Foto: Aarhus Kommune

Kongelundens direktør stopper efter et halvt år

Trine Ribergaard Skammelsen, som i marts tiltrådte som projektdirektør for at stå i spidsen for at udfolde Vision Kongelunden, som ifølge Aarhus Kommune er det største sammenhængende storbynære rekreative område i Danmark med blandt andet et nyt stadion og boliger, er stoppet på grund af sygdom.

– Trine Ribergaard Skammelsen har efter gensidig aftale valgt at fratræde sin stilling som projektdirektør for Vision Kongelunden og overgår i stedet til opgaver i Kultur og Borgerservice, oplyser Aarhus Kommune.

I stedet er 40-årige Alvaro Arriagada 9. november blevet udpeget som konstitueret projektdirektør for Vision Kongelunden.

Alvaro Arriagada er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har siden 2015 været ansat som chef for Budget og Planlægning i Borgmesterens Afdeling i Aarhus Kommune. Han kender Vision Kongelunden, da han siden projektets start har været medlem af den administrative styregruppe for Vision Kongelunden. Han vil sideløbende med den nye funktion varetage opgaver i Budget og Planlægning.

Alvaro Arriagada er konstitueret som projektdirektør for et halvt år, hvorefter Aarhus Kommune forventer at have fundet en fast projektdirektør.

I december 2019 år blev Vision Kongelunden lanceret af Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard sammen med Salling Fondene og Henrik Lind Invest, der er partnere på det ambitiøse projekt med en samlet potentiel donation på 500 millioner kr. Projektdirektøren skal opbygge og lede en projektorganisation, der sammen med resten af kommunen og interessenter kan løfte projektet.

Læs mere i Aarhus finder projektdirektør til nyt byområde

Læs også Salling Fondene og Lind Invest vil donere 500 millioner kr. til nyt stadion i Aarhus

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen