Illustration: Link Arkitektur

Core Property-fond vinder sjællandsk projektkonkurrence

Byrådet i Egedal Kommune har valgt Core Property Management-fonden Core Bolig X som kommende køber af en 7.300 kvm stor grund i projektudviklingsområdet Egedal By. Her vil Core Bolig X bygge ’Egehaven’, som er et bofællesskab til seniorer.

Det sker efter kommunens projektkonkurrence om grunden i Egedal By Syd. Egehaven består af 67 lejligheder tegnet af Link Arkitektur.

Dommerkomitéen har lagt vægt på, at projektet er tænkt som en grøn have, der snor sig mellem to halve karrébebyggelser. De 67 lejligheder er inspireret af landejendomme og gårdhuse.

– Med Egehaven tilføjer vi endnu et spændende byggeri til Egedal By. Et byggeri, der sikrer byen et varieret udseende, og hvor det grønne uderum bliver en del af den grønne fletning, der knytter hele Egedal By sammen. Samtidig sikrer Egehaven, at Egedal By får en alsidig befolkningssammensætning, og at vi får flere seniorbofællesskaber, som der er stor interesse i for tiden, siger Ib Sørensen, formand for Planudvalget i Egedal Kommune.

Egehaven forventes færdig i 2022 og bidrager til de i alt cirka 3.000 boliger, som der er plads til i bydelen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje