Estate Media –

Nyheder – Danmark

Mads Skaarup, partner og leder af Deloitte M&A Real Estate. Foto: Presse

Deloitte henter ejendomsprofil – vil være førende i Norden

Ny partner og leder af Deloitte M&A Real Estate vil gøre konsulenthuset til den førende kommerciel og finansiel rådgiver inden for ejendomsrelateret M&A i Norden

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden Deloitte har ansat Mads Skaarup til at lede og udvikle Deloitte M&A Real Estate.

Som ny partner og leder af Deloittes forretningsområde inden for ejendomsrelateret M&A-rådgivning er Mads Skaarups fokus på større, komplekse ejendomstransaktioner og kapitalrejsning. Hans geografiske fokus bliver både Danmark og resten af Norden i samarbejde med Deloittes Real Estate teams i de øvrige nordiske lande.

– Vi er glade for at have tiltrukket en kapacitet som Mads Skaarup. Med sine solide resultater, stærke omdømme og omfattende netværk, både lokalt og internationalt, er han den ideelle person til at lede den videre udvikling af Deloitte M&A Real Estate, siger Sigurd Ersted Jensen, leder af Deloittes Corporate Finance-afdeling.

44-årige Mads Skaarup, som tiltrådte 1. november, har omkring 20 års erfaring inden for ejendomsrelateret M&A-rådgivning og kommer fra en stilling som Director i Catella Corporate Finance, hvor han som del af Catellas ledelsesgruppe har været ansvarlig for gennemførsel af større ejendomstransaktioner og -finansieringer.

Før Catella – fra 2002 til 2003 – var Mads Skaarup Corporate Finance Consultant i EY og forinden – fra 2000 til 2002 – var han ansat i Barclays Global Investors (nu Blackrock). Han har således erfaring med at samarbejde med forskellige typer klienter, herunder større børsnoterede virksomheder, institutionelle investorer, kapitalfonde, ejendoms- og udviklingsselskaber, offentlige instanser, family offices og almene boligforeninger.

Vil være førende i Norden
Mads Skaarup glæder sig selvsagt til sin nye rolle som ansvarlig for Deloitte M&A Real Estate.

– Jeg glæder mig til samarbejdet med Deloitte og markedet med henblik på at skabe en førende kommerciel og finansiel rådgiver inden for ejendomsrelateret M&A i Norden. Kombinationen af Deloittes stærke brand og solide markedsposition inden for M&A, finansiel rådgivning, revision og skat samt mit eget erfaringsgrundlag og høje ambitionsniveau er en god forudsætning for at etablere Deloitte M&A Real Estate som en langsigtet eftertragtet rådgiver inden for ejendomsrelateret M&A i Norden, siger Mads Skaarup.

Mads Skaarup er uddannet cand.merc. fra CBS og har deltaget i leder- og MBA-kurser på IMD i Lausanne i Schweiz og på Haas Business School i Californien. Han har boet syv år i udlandet, blandt andet i Tyskland, England, Frankrig og senest USA, hvor han har studeret og arbejdet for Barclays Global Investors (nu Blackrock).

Deloitte er en global raådgivnings- og revisionsvirksomhed, som beskæftiger mere end 300.000 medarbejdere, heraf knap 3.000 i Danmark. I seneste regnskabsår havde Deloitte Danmark en omsætning på 3,6 milliarder kr., hvoraf cirka 2/3-del udgøres af rådgivning og 1/3-del af revision.

( Besøgt 2.057 gange, 2 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Trio presser på for at skaffe mundbind i butikker – kunderne flygter

Retail / torsdag 3. december 2020

Cobblestone lander aftale med pensionsduo efter milliardhandel

Pluss, Administration / torsdag 3. december 2020

Bilfri bypark foran Tivoli rykker tættere på

Byudvikling, København / torsdag 3. december 2020

Familieejet selskab overtager Ankerhus i Skagen i hurtig handel

Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 3. december 2020

Normal vil have huslejen ned i detailbranchen

Retail / torsdag 3. december 2020

Danske Shoppingcentre køber Aalborg Storcenter på 52.000 kvm

Aalborg, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 2. december 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

VENTELISTE Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030

Torsdag den 10. december kl. 10:00

WEBINAR Udviklingen på kontormarkedet

- stigende tomgang, hjemmearbejdspladser og domicilinvesteringerEstate Podcast

Seneste nyheder