Her er Danmarks ejendomsadvokater

Mere end 250 partnere i danske advokatfirmaer har specialiseret sig i områderne Fast Ejendom og Entreprise, som er de to juridiske områder, som de fleste advokatfirmaer tilbyder deres hjælp til bygge- og ejendomsbranchen under.

Estate Magasins undersøgelse viser en bemærkelsesværdig tendens i løbet af det seneste år. Dels er der blevet flere ansatte, men der er også blevet flere partnere. Samtidig er gennemsnittet for antal medarbejdere per partner faldet.

Undersøgelsen omfatter 39 advokatfirmaer, der opgiver at have en eller flere partnere med speciale i de discipliner, der er målrettet bygge- og ejendomsbranchen. Og det er tydeligt at for at skabe et tilfredsstillende fagligt miljø, så skal der ofte opbygges en hel afdeling. Hele 24 af de 39 har nemlig mere end 10 medarbejdere med hovedaktiviteten indenfor bygge- og ejendomsbranchens juridiske udfordringer, mens 25 har mere end 5 partnere.

11 af advokatfirmaerne i undersøgelsen har hovedparten eller hele deres aktivitet vendt mod bygge- og ejendomsbranchen, hvad enten det handler om rådgivning i entrepriseret eller administration.

Læs hele artiklen om omrokeringer i advokatbranchen, nye fokusområder og advokathusenes vigtigste forandringer i de kommende år i den seneste udgave af Estate Magasin. Kan læses online her og se også Estate Magasins analyse af ejendomsadvokaterne 2019 her (kræver Estate Pluss).

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder