Head of Office Commercial & Operations Thomas Wenzell Gram-Olesen, Woods. Foto: Nrep

Nrep henter Thomas Wenzell Gram-Olesen til dansk kontorsatsning

Den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep har ansat Thomas Wenzell Gram-Olesen som Head of Office Commercial & Operations med ansvar for udlejning, kundekontakt og drift af Nreps danske kontorejendomme gennem brandet Woods.

Thomas Wenzell Gram-Olesen var indtil april partner og direktør i den københavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart, som han forlod for at vende tilbage til investorsiden.

Fra april og frem til nu har han stået bag virksomheden Apex Real Estate.

Læs mere i Partner og direktør forlader Lintrup & Norgart for at forfølge drøm

– Jeg har en særlig kompetenceprofil inden for kontorejendomme og ønskede at komme til at arbejde mere strategisk og operationelt og at eksekvere på løsninger i forhold til optimering og udvikling af ejendomme. I starten var jeg åben over for, hvilken rolle jeg skulle have, og fik en del interessante tilbud. Men så snart Nrep kom på banen, var jeg ikke i tvivl. Det virksomheden har skabt gennem årene er imponerende, og at blive en del af den omfattende satsning med Woods er en fantastisk chance, siger Thomas Wenzell Gram-Olesen i en meddelelse.

2025-målsætning med Woods
Nrep forventer at opbygge en portefølje på omkring en halv million kvm kontorejendomme frem mod 2025 gennem Woods. Det bliver Thomas Wenzell Gram-Olesens opgave at opbygge og lede teamet, der skal gøre brandet til markedets mest kundeorienterede kontorudlejer med særlig vægt på at levere fleksibilitet og servicerede løsninger, forklarer investeringschef Toke Clausen, Nrep.

– Woods skal give lejerne en ekstra god oplevelse og møde dem med alt fra fuldt servicerede kontorarbejdspladser i sunde byggerier til fleksibilitet både inden for selve kontorløsningen som lejeaftalen. Jeg kan ikke se nogen bedre end Thomas Wenzell Gram-Olesen til at stå i spidsen for dette og er stolt af at have ham med på holdet, siger Toke Clausen.

Thomas Wenzell Gram-Olesen kom i 2017 til Lintrup & Norgart efter mere end fire år som landechef i ejendomsselskabet Norrporten/Castellum. Før det har han arbejdet i den europæiske kapitalforvalter Valad, i erhvervsmæglervirksomheden, Colliers, i Danske Bank samt i Slots- og Ejendomsstyrelsen.

Thomas Wenzell Gram-Olesen er oprindeligt uddannet cand.polit. og afsluttede i 2017 som den første i Norden en etårig leder- og ejendomsuddannelse på Harvard University i USA.

 

Fakta: Nrep-brandet Woods

– Woods fokuserer på ’at levere fleksible, kundeorienterede og servicerede kontorejendomme til moderne, dynamiske virksomheder’

– Woods etablerer sig p.t. i København i henholdsvis Woods Augusthus ved DR Byen og Woods Titanhus ved Nørre Campus, som begge forventes at åbne for lejere i 2021

– I løbet af få år forventes Woods at råde over 500.000 kvm kontorbygninger i København

Kilde: Nrep

Læs også Kontorer i opbrud: Fra Wework til Woods

Læs også Nrep investerer 600 millioner kr. i 24.000 kvm stort kontor- og hotelprojekt i Ørestad

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder