Podcast: Investeringer, succes med byliv og modige arkitekter

– Vi sidder allesammen og kigger ned i, om priserne er for høje. Og det er de mange steder. En fair pris er en pris, hvor man som udvikler også kan tjene noget på det, siger adm. direktør Henrik Jensen, DFE.

DFE har stået bag markante udviklingsprojekter de seneste år, og nu er koncernen i markedet for at købe nye grunde. Men ligesom i det private boligmarked så er det ikke nemt at finde varerne på hylden i øjeblikket.

I denne udgave af Kamilla & Kompagni ser vi nærmere på tomgangen i kontormarkedet, som ser ud til at stige markant frem til 2023. Men også på, hvordan kontorhoteller er præget af, at flere arbejder hjemme.

Jyske Rum Arkitekter satser hårdt på København med en kendt profil i front til at drive udviklingen, og så går vi tæt på Holstebro. En by, som de fleste i ejendomsbranchen i Danmark måske ikke lægger så meget mærke til, men det burde de måske. For her har den kendte ejendomsprofil Jesper Larsen, – som selv kommer fra Holstebro – formået at involvere alle interessenter i at udvikle bykernen. I en verden, hvor butiksdøden er blevet til en slags pandemi i ejendomsmarkedet, er det fantastisk, når nogle får held med at fastholde den lokale ånd og udvikling.

Vi ser også nærmere på månedens største nyheder om udviklingen blandt branchens mest magtfulde nemlig på overborgmesterposten i København og om den mærkelige lagerskat, som altså ikke er en skat på lager og logistikejendomme, som den ellers lyder til at være, hvis man ikke lige er investor.

Få hele historien i Estate Podcast.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder