Projektudviklingschef Bent Schleef Arvidsen, FB Gruppen. Foto: Presse

Ny projektudviklingschef i FB Gruppen

Bent Schleef Arvidsen er ny projektudviklingschef i FB Gruppen, der i stigende grad udvikler hele bydele og har projekter i flere byer på Sjælland.

– Det var Grønttorvet (i Valby, red.) som projekt og FB Gruppens underliggende værdier, der trak i mig. Etikken i at gøre det ordentligt og at favne bredt. Helhedsorienteret byudvikling med blandede boliger giver en mere bæredygtig by, siger 48-årige Bent Schleef Arvidsen.

Han er uddannet bygningsingeniør fra DTU. Gennem årene har han arbejdet i blandt andet MT Højgaard, Nordicom, Schneider og BRF Kredit. Under finanskrisen tog Bent Schleef Arvidsen sig af de panter, som BRF hjemtog på tvangsauktion. Som leder af BRF’s asset management-team havde han ansvaret for at gøre ejendommene klar til salg. Senest kommer Bent Schleef Arvidsen fra Lidl, der i øvrigt også har etableret sig på Grøntorvet med butik.

Nogle af FB Gruppens projekter
Projektudviklingskoncernen FB Gruppen anført af adm. direktør, hovedejer og medstifter Hans-Bo Hyldig er i øjeblikket ved at omdanne Grønttorvet i Valby fra et erhvervsområde til en helt ny, grøn bydel med 3.000 blandede boliger. Herudover arbejder FB Gruppen med bydels- og boligprojekter i blandt andet Høje-Taastrup, Holbæk, Ballerup, Stenløse og Gentofte. I år forventer koncernen at færdiggøre omkring 800 boliger på Sjælland.

Bent Schleef Arvidsens første opgave har været at udvikle det sidste byggefelt på Grønttorvet, hvor halvdelen skal være kontor og halvdelen ungdomsboliger.

– Byggefeltet skal stå færdigt i november 2022. Herudover arbejder jeg med Vilvorde i Gentofte, hvor vi skal omdanne det tidligere kursuscenter til cirka 40 boliger. Efter et indledende borgermøde er lokalplanprocessen nu gået i gang, og vi forventer, at boligerne kan stå klar i 2023, fortæller Bent Schleef Arvidsen.

Tidligere på måneden annoncerede FB Gruppen aftale med byudviklingsselskabet Nærheden, der er ejet af Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg, om at udvikle hele det østlige område af bydelen Nærheden med 160.000 kvm boliger – omkring 1.600 boliger. Det svarer til omtrent alle ledige storparceller i den nye bydel i Hedehusene vest for København.

Læs mere i FB Gruppen bag 160.000 kvm stort projekt i Nærheden

Læs om koncernens resultater i 2019 og forventninger til 2020 i:

FB Gruppen forventer fald i omsætning og indtjening efter solidt 2019

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder