Estate Media –

Nyheder – Danmark

Projektudviklingschef Bent Schleef Arvidsen, FB Gruppen. Foto: Presse

Ny projektudviklingschef i FB Gruppen

Bygningsingeniør med fortid i blandt andet MT Højgaard, Nordicom og BRF Kredit får cheftitel i projektudviklingskoncernen

Bent Schleef Arvidsen er ny projektudviklingschef i FB Gruppen, der i stigende grad udvikler hele bydele og har projekter i flere byer på Sjælland.

– Det var Grønttorvet (i Valby, red.) som projekt og FB Gruppens underliggende værdier, der trak i mig. Etikken i at gøre det ordentligt og at favne bredt. Helhedsorienteret byudvikling med blandede boliger giver en mere bæredygtig by, siger 48-årige Bent Schleef Arvidsen.

Han er uddannet bygningsingeniør fra DTU. Gennem årene har han arbejdet i blandt andet MT Højgaard, Nordicom, Schneider og BRF Kredit. Under finanskrisen tog Bent Schleef Arvidsen sig af de panter, som BRF hjemtog på tvangsauktion. Som leder af BRF’s asset management-team havde han ansvaret for at gøre ejendommene klar til salg. Senest kommer Bent Schleef Arvidsen fra Lidl, der i øvrigt også har etableret sig på Grøntorvet med butik.

Nogle af FB Gruppens projekter
Projektudviklingskoncernen FB Gruppen anført af adm. direktør, hovedejer og medstifter Hans-Bo Hyldig er i øjeblikket ved at omdanne Grønttorvet i Valby fra et erhvervsområde til en helt ny, grøn bydel med 3.000 blandede boliger. Herudover arbejder FB Gruppen med bydels- og boligprojekter i blandt andet Høje-Taastrup, Holbæk, Ballerup, Stenløse og Gentofte. I år forventer koncernen at færdiggøre omkring 800 boliger på Sjælland.

Bent Schleef Arvidsens første opgave har været at udvikle det sidste byggefelt på Grønttorvet, hvor halvdelen skal være kontor og halvdelen ungdomsboliger.

– Byggefeltet skal stå færdigt i november 2022. Herudover arbejder jeg med Vilvorde i Gentofte, hvor vi skal omdanne det tidligere kursuscenter til cirka 40 boliger. Efter et indledende borgermøde er lokalplanprocessen nu gået i gang, og vi forventer, at boligerne kan stå klar i 2023, fortæller Bent Schleef Arvidsen.

Tidligere på måneden annoncerede FB Gruppen aftale med byudviklingsselskabet Nærheden, der er ejet af Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg, om at udvikle hele det østlige område af bydelen Nærheden med 160.000 kvm boliger – omkring 1.600 boliger. Det svarer til omtrent alle ledige storparceller i den nye bydel i Hedehusene vest for København.

Læs mere i FB Gruppen bag 160.000 kvm stort projekt i Nærheden

Læs om koncernens resultater i 2019 og forventninger til 2020 i:

FB Gruppen forventer fald i omsætning og indtjening efter solidt 2019

( Besøgt 583 gange, 1 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Færre og færre boliglejere sættes på gaden – især i hovedstaden

Bolig / tirsdag 1. december 2020

– En ubehøvlet retorik

Estate Magasin, Byudvikling, Odense / mandag 30. november 2020

Arkitema med i vinderteam af 10 milliarder kr. stort projekt

Arkitektfirmaer / tirsdag 1. december 2020

Antallet af ghettoområder knap halveret på ny liste: – Fantastisk positivt

Bolig / tirsdag 1. december 2020

Agat finder ny teknisk chef hos entreprenør

Pluss, Investering, Virksomheder og mennesker / tirsdag 1. december 2020

Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Ung i Ejendom / mandag 30. november 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030

Torsdag den 10. december kl. 10:00

WEBINAR Udviklingen på kontormarkedet

- stigende tomgang, hjemmearbejdspladser og domicilinvesteringerEstate Podcast

Seneste nyheder