Illustration: Link Arkitektur

Core vælger Link til boligentreprise på 165 millioner kr.

Core Property Management, som i maj 2019 købte et boligbyggefelt til Core Bolig X i Høje Taastrup C, har valgt Link Arkitektur som samarbejdspartner.

Det betyder konkret, at den norskejede arkitektvirksomhed er valgt som arkitekt på en boligentreprise til 165 millioner kr.

Byggefeltet på 8.400 kvm indeholder 101 lejeboliger fordelt i en karrébebyggelse.

– Vi glæder os til at gå i gang med dette spændende projekt – her har vi indarbejdet fælles tagterrasser og opholdsnicher, hvor det nære nabofælleskab kan opstå. Tryghed og social bæredygtighed er et gennemgående tema for både boliger og gårdrum, siger Kristina Jordt Adsersen, segmentchef for Bolig i Link Arkitektur.

Boligerne henvender sig især til folk over 50 år, og målgruppen er typisk mennesker, der downsizer og sælger deres villa eller rækkehus.

Link Arkitektur arbejder for totalentreprenør Dansk Boligbyg i samarbejde med rådgivende ingeniører hos Oluf Jørgensen AS.

Den nye bydel Høje Taastrup C omfatter nybyggeri af 117.000 kvm boliger, 107.00 kvm erhverv og et parkeringshus på 18.500 kvm samt offentligt byggeri på 19.500 kvm.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder