Snart sidste chance for indstilling til talentliste

I starten af oktober søsatte Estate Media en talentjagt, fordi Estate Media ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år på tværs af den danske ejendomsbranche.

Talentlisten offentliggøres ultimo november på estatemedia.dk og i Estate Magasin, ligesom der holdes en afsluttende reception ultimo 2020.

Alle – virksomheder og enkeltpersoner i branchen – opfordres stadig til at indstille mellem 1 og 5 kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten.

En fagjury vil på baggrund af alle kandidater udvælge 35 talenter, som fortjener at komme på den første udgave af Estate Medias talentliste.

Deadline for indstilling er 10. november.

Læs her, hvordan du indstiller kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2020, og hvorfor Estate Media – sammen med aktører på tværs af ejendomsbranchen – i fællesskab ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år.

Som optakt til offentliggørelsen af talentlisten er redaktionen sideløbende i gang med en omfattende portrætserie med talenter.

Læs eller genlæs de første seks portrætter via links lige under denne tekst

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder