Sygehus Nord i Aalborg. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech/presse

Sygehus Nord i Aalborg til salg for minimum 200 millioner kr.

I forbindelse med opførelsen af Nyt Aalborg Universitetshospital udbydes ’Sygehus Nord’ til salg i offentligt udbud for Region Nordjylland.

EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af de centrale kvm i Aalborg.

Området med et samlet grundareal på 25.736 kvm, hvor ejendommene ligger, indgår i den fremtidige byomdannelse af Aalborg midtby. Udbuddet omfatter 9 ejendomme med 16 bygninger. Mindsteprisen for salget af ejendommene er fastsat til 200 millioner kr.

Sygehus Nord har et bygningsareal på 42.072 kvm, et kælderareal på 10.923 kvm, et boligareal på 4.314 kvm og et erhvervsareal på 40.136 kvm.

– Det er en utrolig spændende opgave, som vi har arbejdet på de sidste tre år, så vi er glade for, at ’Sygehus Nord’ nu er klar til salg i offentligt udbud. Det er en yderst centralt placeret ejendom i midten af Aalborg med cirka 2,5 ha grundareal. Mindsteprisen for ejendommen er fastsat til 200 millioner kr., hvor den offentlige vurdering for ejendommene samlet er på 278 millioner kr., oplyser ejendomsmægler og valuar Stig Theilmann, EDC Erhverv Poul Erik Bech, i en meddelelse.

Salget af Sygehus Nord omfatter ejendommene Reberbansgade 15, Urbansgade 32, 38 og 40, Ladegårdsgade 3, 5 og 7 samt Stengade 10 og 14.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder