De 10 nye partnere i Lundgaard & Tranberg Arkitekter (fra venstre): Signe Baadsgaard, Pil Høyer Thielst, Benjamin Ter-Borch, Martin Rønne-Nielsen, Michael Kvist Madsen, Robert Janson, Thomas Rahbæk Madsen, Trine Hedeager Harboe, Mikkel Kjærgård Christiansen og Malene Hjortsø Kyndesen. Foto: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

10 nye partnere i Lundgaard & Tranberg

Lundgaard & Tranberg Arkitekter udvider partnergruppen med 10 partnere – alle mangeårige medarbejdere og nøglepersoner i virksomheden.

De 10 nye partnere er arkitekterne Signe Baadsgaard, Mikkel Kjærgård Christiansen, Trine Hedeager Harboe, Robert Janson, Malene Hjortsø Kyndesen, Michael Kvist Madsen, Thomas Rahbæk Madsen og Pil Høyer Thielst og bygningskonstruktørerne Martin Rønne-Nielsen og Benjamin Ter-Borch.

Optagelsen af partnerne, som også er medejere, sker med virkning fra 1. november.

Omstruktureringen kommer efter 15 år, hvor den hidtidige gruppe på 7 partnere har stået i spidsen for Lundgaard & Tranberg Arkitekter med adresse i Pilestræde i København K.

– Omstruktureringen skal ses som en anerkendelse af de nye partneres betydning for Lundgaard & Tranberg Arkitekters positive udvikling gennem en længere årrække og som et ønske om at inddrage dem tættere i samarbejdet om den fremtidige udvikling af virksomheden, siger adm. direktør Peter Thorsen, Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

Samtidig med udvidelsen af partnerkredsen fratræder advokat Hans Lykke Hansen efter eget ønske sin plads i bestyrelsen, og erstattes af advokat Steen Hellmann.

Aktuelle projekter
Blandt Lundgaard & Tranberg Arkitekters aktuelle projekter er Danske Banks nye hovedsæde på Postgrunden og Statens Naturhistoriske Museum i Botanisk Have, begge i København, samt boligbebyggelsen Tuborg Strandeng i Hellerup. De tre projekter er under opførelse.

Senest har arkitektvirksomheden vundet to nye nordiske opgaver: Udbygningen af Hotel Hasselbacken i Djurgården, Stockholm og et større erhvervsbyggeri ved havnefronten i Bjergsted, Stavanger.

Lundgaard & Tranberg Arkitekter blev etableret i København i 1985 af arkitekterne Boje Lundgaard og Lene Tranberg. Lene Tranberg er bestyrelsesformand.

Af det seneste offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S i 2018/19 opnåede en bruttofortjeneste på 72,8 millioner kr. og et resultat før skat på 11,2 millioner kr., hvilket ledelsen betegner som ’tilfredsstillende’.

Selskabet havde per 30. juni 2019 en egenkapital på 27 millioner kr. mod 25,2 millioner kr. året før.

Læs mere i Skuffet og vraget Lundgaard & Tranberg fortsætter fremgang

Seneste offentliggjorte årsregnskaber

Kilde og tabel: Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S’ årsrapport 2018/19

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder