Illustration: Ejendomsselskabet Olav de Linde

Olav de Linde med første bygge- og udlejningsprojekt i Odense

Ejendomsselskabet Olav de Linde har taget hul på to boligbyggerier på Thrige-grunden i det centrale Odense. De skal tilsammen rumme 84 boliger og 1 erhvervslejemål. Det er første gang, det aarhusianske ejendomsselskab bygger og efterfølgende udlejer boliger i Odense. Indtil nu har Olav de Linde beskæftiget sig med at renovere en del af byens gamle industriområder og -bygninger til primært kontorlejemål, heriblandt i Thrige-Firkanten, Pakhusgården og en del af de gamle pakhuse og silobygninger på Odense Havn.

– Selvom vi bygger nyt, så viderefører vi naturligvis vores mangeårige bygge-dna til disse bygninger. Vi renoverer og bygger bygninger for at beholde dem, og når man gør det, så får man et naturligt forhold til at fokusere på kvalitet, langtidsholdbare materialer, genbrug, CO2-neutralitet og tilfredse lejere, siger Lars Friis Christensen, afdelingsdirektør i Ejendomsselskabet Olav de Lindes afdeling i Odense.

De to bygninger, som skal rumme de 84 boliger og erhvervslejemålet, opføres to steder i Thrige-Firkanten – ved Skibhusvej og Tolderlundsvej. Byggerierne gik i gang i september, og projektet på Skibhusvej skal efter planen stå færdig i november 2021, mens byggeriet på Tolderlundsvej efter planen skal stå færdig i juli 2022.

Ejendomsselskabet Olav de Linde, som siden 1974 har købt, udviklet og udlejet fast ejendom, har netop færdiggjort sit første boligbyggeri i Aarhus med 390 lejeboliger i Nabolaget på Katrinebjerg.

Fakta:

Skibhusvej

– 19 lejeboliger og 1 erhvervslejemål.
– Byggeriet påbegyndt i september 2020
– Forventet færdiggørelse i november 2021

Tolderlundsvej

– 65 lejeboliger
– Byggeriet påbegyndt i september 2020
– Forventet færdiggørelse i juli 2022

– Hovedentreprenør: NJ Gruppen

– Totalrådgiver og arkitekt: AI Arkitekter & Ingeniører

– Ingeniør, installationer: Ingeniør’ne

– Ingeniør, konstruktioner: Skanding

 

Læs om Ejendomsselskabet Olav de Lindes resultater i 2019 og 2020-forventninger i:

Olav de Linde forventer nyt trecifret millionoverskud i 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Kristian Axel Nielsen har ramt et åbent vindue