PFA’s 55.000 kvm store udviklingsprojekt Nordø - tidligere med projektnavnet Redmolen - i Københavns Nordhavn. Forrest ses den cirka 26.000 kvm store kontorbygning Spidsen. Illustration: Imagix ved Anders Peter Amsnæs

Advokatfirma får nyt domicil i Nordhavn – skifter ATP ud med PFA

Bech-Bruun, som siden 2001 har haft til huse på Langelinie Allé 35, flytter i 2023 sit københavnske kontor til et helt nyt domicil Københavns Nordhavn.

Her bliver advokatfirmaet lejer i PFA’s kommende kontorbygning Spidsen på Redmolen – eller Nordø, som Danmarks største ejendomsinvestor og landets største kommercielle pensionsselskab omtaler området. Spidsen er cirka 26.000 kvm stor, hvoraf Bech-Bruun lejer cirka halvdelen, oplyser PFA til Estate Media.

– For de fleste af os er Langelinie Allé 35 gennem årene blevet helt synonym med Bech-Bruun. Men vi har også i flere år været klar over, at vores nuværende rammer ikke længere opfyldte vores behov som moderne advokatvirksomhed. Vi har derfor både undersøgt muligheden for at bygge om på vores nuværende lokation og afsøgt markedet for nye, mulige placeringer. Nu er vi nået i mål tæt på hjem: Nordø, siger CFO Martin Riber Povlsen, Bech-Bruun.

Han forventer, at Bech-Bruun med over 500 medarbejdere flytter ind i det nye domicil i midten af 2023. Dermed bliver det for Bech-Bruun farvel til det ATP-ejede, røde pakhus på Langelinie Allé 35.

Hos PFA er der selvsagt tilfredshed med at have fået Bech-Bruun som ny lejer.

– Vi er utrolig stolte af og glade for, at Bech-Bruun har valgt Nordø som placering for deres domicil. Med sin unikke arkitektur vil ejendommen blive et vartegn for Århusgadekvarteret, og samtidig vil bygningen med en bæredygtighedscertificering til DGNB Guld passe rigtig godt ind i PFA’s samlede, danske erhvervsportefølje, siger Mikael Fogemann, Executive Director, Nordic Real Estate i PFA.

Bech-Bruun lejer sig ind på 8.-13. etage . På 13. etage kommer der desuden en Skylounge.

Del af projekt til 2,6 milliarder kr.
I september meddelte PFA, at området, der hidtil havde gået under navnet Redmolen, skiftede navn til Nordø. PFA Ejendomme bygger i alt 55.000 kvm på Nordø, der omfatter private boliger, hotelværelser og kontorejendomme. Det 2,6 milliarder kr. store projekt forventer PFA står klar i sommeren 2023.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder