- Ejendomsbranchen har mange karismatiske personer med store ambitioner og armbevægelser - og i mit job er jeg så privilegeret at møde mange af dem, hvilket giver rigtig god energi, fremhæver Head of Capital Markets Christian Bro Jansen, CBRE i Danmark, som det bedste ved sit job. Foto: CBRE

Christian Bro Jansen: Talent er ofte overvurderet og hårdt arbejde undervurderet

I en alder af blot 30 år tiltrådte nu 31-årige Christian Bro Jansen i april som Head of Capital Markets i erhvervsmægleren CBRE. Dermed afløste han Mikael Glud, som havde stået i spidsen for afdelingen siden sin tiltrædelse i 1998.

Efter tre år i CBRE – senest som Director i Capital Markets – blev Christian Bro Jansen forfremmet til Head of Capital Markets, som er CBRE Danmarks største afdeling med omkring 20 medarbejdere.

Læs mere i CBRE finder ny leder af Capital Markets

– CBRE har historisk været rigtig stærk på især salgssiden, hvor vi gennem årene har været rådgiver på nogle af de største transaktioner i Danmark, for eksempel salget af Danske Banks hovedkontor i to omgange. Vi ønsker samtidigt i højere grad at komme tættere på kunderne, hvor vi kan skabe merværdi gennem løbende analyser, strukturering og rådgivning. Det kan både være ved køb eller salg, men også for eksempel ved udarbejdelse af ny strategi, etablering af partnerskaber – joint ventures – eller fremskaffelse af egen- eller fremmedkapital, forklarer Christian Bro Jansen.

Hans vigtigste opgave som leder er at sikre, at Capital Markets-teamet har de bedste rammer og betingelser for at performe.

Folk har store ambitioner og armbevægelser
Christian Bro Jansen er meget tilfreds med at være Head of Capital Markets i CBRE. Han sætter stor pris på den tillid, adm. direktør Per Weinreich, CBRE i Danmark, og den internationale organisation i CBRE har givet ham.

– Ejendomsbranchen har mange karismatiske personer med store ambitioner og armbevægelser – og i mit job er jeg så privilegeret at møde mange af dem, hvilket giver rigtig god energi, fremhæver Christian Bro Jansen som det bedste ved sit job.

Han er født i Jylland og opvokset på Fyn.

Estate Media er i gang med en omfattende portrætserie som optakt til Ung i Ejendom Talentlisten 2020, fordi Estate Media ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche. Dette portræt af Christian Bro Jansen er det fjerde i rækken.

Læs mere om talentkonceptet i Hvem er de største talenter i ejendomsbranchen?

Farvel til over 120 rejsedage om året
Denne gang zoomer vi ind på Christian Bro Jansen, som har en cand.merc. i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School. Han var Director i Falck, inden han i sommeren 2017 forlod redningskoncernen for at skifte til ejendomsbranchen og en stilling som Associate Director i CBRE.

– Jeg har altid haft en personlig interesse for ejendomme og arkitektur, og efter at jeg havde arbejdet knap fem år inden for M&A og strategi, besluttede jeg mig for at forfølge min passion. Efterfølgende faldt valget på CBRE, da jeg anså det for en virksomhed, som kunne tilbyde en stejl læringskurve gennem adskillige transaktioner hvert år samt en bred kontaktflade til mange af de vigtigste aktører i branchen.

For konstant at blive bedre søger Christian Bro Jansen sparring, især inden for ledelse.

– Det gælder internt i CBRE, men også i mit netværk uden for ejendomsbranchen samt gennem en coach. Det er vigtigt løbende at blive udfordret, ellers bliver det for mageligt.

– Jeg har erfaret, at mit drømmejob kan se meget forskelligt ud alt afhængigt af, hvor i livet jeg er rent privat. Lige da jeg var færdiguddannet, havde jeg over 120 rejsedage om året, herunder til det meste af Europa, men også mere eksotiske lande som Nigeria og Iran, hvilket var fantastisk spændende – og et drømmejob dengang. I dag har jeg drømmejobbet i CBRE, fordi jeg kan kombinere mine kompetencer inden for transaktioner og strategi med ledelse – og samtidig kan jeg de fleste aftener være med til at putte min lille datter på 1 år.

Karriereråd
Da Christian Bro Jansen takkede ja til jobbet i CBRE, havde han samtidig et andet jobtilbud fra et større C25-selskab. Det letteste havde været at blive inden for ’corporate life’, som han kendte, og som han vidste, han kunne præstere i.

– Men jeg valgte som bekendt at tage springet til ejendomsbranchen, og det er jeg rigtig tilfreds med.

Folk, som har arbejdet sammen med Christian Bro Jansen, har sikkert bemærket, at han stort set altid skribler noter enten på sin computer eller i sin notesbog.

– Det har altid været enormt vigtigt for mig, at fakta og detaljer huskes, og at jeg får fulgt op på aftaler.

Han kommer med følgende karriereråd:

– Talent er ofte overvurderet og hårdt arbejde undervurderet. Mit karriereråd til andre unge er at finde et arbejde, som er spændende og udfordrende, da man typisk leverer de bedste resultater, når man trives i jobbet og arbejder med et godt og ambitiøst team.

 

CV – Christian Bro Jansen (31 år)

Erfaring:

2020-nu: Head of Capital Markets, CBRE

2018-2020: Director, CBRE

2017-2018: Associate Director, CBRE

2015-2017: Director, Falck

2013-2015: Business Development Manager, Falck

2013: Management konsulent, PA Consulting

Uddannelse: 

2013: Cand.merc. i Finansiering og Regnskab, Copenhagen Business School

 

Læs her, hvordan du indstiller en eller flere kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2020, og hvorfor Estate Media – sammen med aktører på tværs af ejendomsbranchen – i fællesskab ønsker at finde frem til og synliggøre 35 talenter under 35 år i den danske ejendomsbranche. Talentlisten offentliggøres ultimo nov. på estatemedia.dk og i Estate Magasin. Deadline for indstilling er 10. nov. 

Som optakt til offentliggørelsen af talentlisten ultimo november er redaktionen sideløbende i gang med en omfattende portrætserie. De portrætterede personer kæmper på lige fod med andre om at komme med på talentlisten.

Læs eller genlæs de seneste portrætter via links lige under denne tekst

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder