PFA’s 55.000 kvm store udviklingsprojekt Nordø - tidligere med projektnavnet Redmolen - i Københavns Nordhavn. Kontorbygningen Spidsen ses på spidsen. Illustration: Imagix ved Anders Peter Amsnæs

PFA tilfreds med efterspørgslen: Det rigtige miks af eksklusive boliger

PFA’s kunder har i en præsalgsrunde haft mulighed for at reservere lejligheder i det nye byområde Nordø i Københavns Nordhavn. Ifølge pensionsselskabet har der været stor interesse for de eksklusive lejligheder, både blandt PFA’s og en række udvalgte kunder. Mandag lød startskuddet til salget for øvrige interesserede boligkøbere.

Opførelsen af 115 private boliger, 300 hotelværelser og 2 kontorejendomme er i fuld gang.

– Som en del af vores kundeløfte har vi nu gennemført en præsalgsrunde blandt for vores kunder, og det er gået over al forventning. Vi har oplevet meget stor interesse, og mere end 20 lejligheder er nu allerede reserveret, inden salget for alvor er gået i gang, siger Head of Nordic Real Estate Mikael Fogemann, PFA.

De 115 lejligheder på Nordø bliver fordelt på to boligejendomme i første række til vandet. Nordøkaréen og Nordøhuset, som ejendommene kaldes, udgør i alt 13.000 kvm i op til 5. og 6. sals højde, og de øverste boliger vil blandt andet have private tagterrasser.

– Det, vi kan se på efterspørgslen indtil nu, er, at det er alt fra toværelseslejligheder fra 70 kvm til de store femværelseslejligheder på 200 kvm, som kunderne er interesseret i. Det bekræfter os i, at det er det rigtige miks af boliger, vi har satset på, siger Mikael Fogemann.

Størrelse og tidsplan
Henning Larsen Architects har tegnet Nordøkaréen og Nordøhuset, som bliver DGNB-certificeret på guldniveau.

I september meddelte PFA, at området, der hidtil havde gået under navnet Redmolen, skiftede navn til Nordø. PFA Ejendomme bygger i alt 55.000 kvm på Nordø, der omfatter private boliger, hotelværelser og kontorejendomme. Det 2,6 milliarder kr. store projekt forventer PFA står klar i sommeren 2023.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje