Adm. direktør Christian Listov-Saabye, Moe. Foto: John Ehbrecht

Moe-ejer køber norsk ingeniørrådgiver

Mindre end et år efter, at den danske rådgivende ingeniørvirksomhed Moe blev en del af den franske Artelia Group, udvider gruppen med et nyt opkøb i Norge.

Det drejer sig om opkøbet af den rådgivende ingeniørvirksomhed Olav Olsen, som dermed bliver en del af den nordiske forretningsenhed med mere end 1.000 medarbejdere.

Olav Olsen med 110 medarbejdere har kontorer i Oslo og Trondheim og har projekter i ind- og udland, hvor selskabet arbejder med design af beton- og stålkonstruktioner til byggeri, infrastruktur- og off-shoreprojekter.

– Olav Olsen, der er grundlagt i 1962, har en stærk markedsposition inden for byggeri, offshore og infrastruktur i Norge og er et strategisk godt match til Moes norske forretningsenhed, der er stærk på byggeri og installationer, forklarer adm. direktør Christian Listov-Saabye i en pressemeddelelse.

Ser store muligheder 
Moe, som en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med 900 medarbejdere i Danmark og datterselskaber i henholdsvis Norge og Filippinerne, har været etableret i Norge siden 2009.

– Med Olav Olsen ombord styrker det vores position i Norge markant. Vi forener vores to organisationer i en integreret, nordisk forretningsenhed for bedre at betjene vores kunder. Vi er begge drevet af fælles værdier om nærhed til kunderne, et stort engagement og høj faglighed. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Olav Olsen og ser store muligheder både på det norske, danske og internationale marked, siger Christian Listov-Saabye.

Ifølge adm. direktør Benoît Clocheret, Artelia Group, flugter opkøbet af norske Olav Olsen med Artelias’ strategi om at udvikle forretningen for at blive førende i Europa.

Læs også Moe lander rekordregnskab efter fransk overtagelse

Læs også Franske Artelia Group køber Moe

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder