Sådan så butikscentret ud, inden det blev forladt og fik lov at forfalde. Foto: Google Maps

Roskilde-brødre vil ombygge tomt butikscenter til 46 boliger

Investortrio, som har købt det tidligere Ulkebøl-Centret i Sønderborg, har af Teknik- og Miljøudvalget i Sønderborg Kommune nu fået godkendelse til at ombygge området til 46 boliger.

Ulkebøl-Centret åbnede i 1972, og i 2018 lukkede de to sidste funktioner – Dagligbrugsen og et bibliotek.

– Lige siden, men faktisk også før, begyndte centret at se lidt trist ud. Derfor er vi utroligt glade for, at der nu er et ejendomsfirma, som har købt centret, børnehaven og parkeringspladsen med henblik på at ændre det til 46 boliger. Der er mere efterspørgsel på tæt-lavt byggeri i kommunen, end udbuddet er til, så der er ingen tvivl om, at der står borgere på spring for at bo i de nye boliger, siger Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Sønderborg Kommune.

Som Estate Media skrev i maj, har selskabet Grønnely ejet ligeligt af de tre Old Irish Pub-investorer Mark Raaddam Sørensen, Peder Johan Blak og Kristian Eigil Blak købt det nedlagte Ulkebøl-Centret.

Det er Grønnelys første projekt i Sønderborg.

I december 2018 mislykkedes et forsøg på at rekonstruere Udviklingsgruppen Sønderborg, der dengang ejede Ulkebøl-Centret og en række andre ejendomme.

Det skete, da planen blev afvist af Skat og et par andre store kreditorer, og ejendomsselskabet gik konkurs. Derfor blev det næsten lukkede og forfaldne butikscenter sat til salg i sommeren 2019 for ’lige under’ 2 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder