Rasmus Brohl (til venstre) og Troels Bødker Feodor Nielsen står bag Propstep. Foto: Propstep

Propstep får millioner til at slå mæglere og administratorer

Proptech-startupvirksomheden Propstep får tilført 3 millioner kr. fra de Linde Capital og Vækstfonden, oplyser Propstep til Estate Media. Investeringen skal bruges til at sætte yderligere fart på det momentum, Propstep har i markedet for udlejning af nye boliger samt til udviklingen af digitale værktøjer til ejendomsbranchen.

Det oplyser Propstep, der er specialiseret i udlejning af projektboliger og nyere boligejendomme for en række af landets største udviklere, bygherrer og ejendomsinvestorer. Det foregår på den digitale platform, som virksomheden har udviklet igennem de seneste 18 måneder, sammen med et team af udlejningsspecialister i marken.

Som Estate Media har skrevet, har Propstep taget kampen op med de traditionelle ejendomsmæglere og administratorer, som ifølge Propstep ’ikke leverer en tidssvarende eller effektiv service, når det kommer til boligudlejning’.

– Vi skal slå mæglerkæderne og administratorer på udlejning, ellers har vi fejlet, siger medstifter Troels Bødker Feodor Nielsen, der sammen med medstifter Rasmus Brohl står bag Propstep.

Stor tiltro 
Hos de Linde Capital, der ejes 55 procent af Jakob de Linde og 45 procent af Olav de Linde, har adm. direktør Jakob de Linde stor tiltro til Propstep og proptech-iværksætterne Rasmus Brohl og Troels Bødker Feodor Nielsen.

– Jeg kunne hurtigt se, at Propstep er et af de mest lovende, danske proptech-startups netop nu, og de passer perfekt ind i vores strategi om at investere i fremtidens løsninger i ejendomsbranchen. Propstep er på egen hånd nået rigtig langt med deres produkt, og jeg ser frem til samarbejdet med Troels og Rasmus omkring Propsteps fortsatte udvikling, siger Jakob de Linde.

Blandt Propsteps kunder er Nrep, Gefion Group, Elf Development og C.W. Obel.

Rasmus Brohl og Troels Bødker Feodor Nielsen, der etablerede Propstep-forgængeren Nybygget i 2017, vandt ’Velkomstprisen’ i forbindelse med Estate Media Priserne 2019.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje